Special Event

Auteur en culinair journalist Sabina Posthumus signeert haar kookboek "Recepten van De Bazaar" en geeft haar beste Bazaar & keuken tips.

Speciaal Kookboek Event

Met trots presenteert De Bazaar het kookboek: "Recepten van De Bazaar" van Sabina Posthumus.  Alle recepten zijn toegankelijk en eenvoudig te bereiden, maar wel met de bijzondere ingrediënten en smaken van De Bazaar.

Op zondag 18 juli is Sabina zelf op De Bazaar om kookboeken te signeren, en om ook tips en te geven over inkopen doen op De Bazaar en hoe je haar gerechten kunt aanpassen aan de groente van het seizoen.

Programma

Bazaar Kookboek

Makkelijke en lekkere recepten van kookjournalist Sabina Posthumus

€ 17,50 Verkoop op het marktkantoor

Ons proefpanel gaf het kookboek 4,5 sterren

Sabina komt al jaren wekelijks boodschappen doen op De Bazaar. Ze heeft haar passie voor koken en voor De Bazaar gecombineerd in een superfijn kookboek. 173 pagina's culinair genot!

Oh-oh. Je inschrijving is niet gelukt. Wil je het nog eens proberen?
Welkom! Je inschrijving is gelukt.

Krijg € 5,50 Korting!

Schrijf je in voor aanbiedingen van en trends over food, restaurants, recepten en kookgerei en ontvang een kortingsbon van €5,50 voor het Bazaar Kookboek.

Impressie

Het kookboek bestaat uit 69 recepten voor iedere gelegenheid en gang. Meer weten over de inhoudsopgave? Of vast een gratis recept uitproberen? Gaan dan naar debazaar.nl/kookboek

Tabouleh

Lamskotelet

Syllabub

"De recepten kloppen! Ze zijn lekker vlot geschreven en echt niet moeilijk. Van mijn ongeveer 100 kookboeken is dit een boek dat ik regelmatig uit de kast pak".


"Een boek met veel heerlijke recepten! Wat ik heel leuk vind is dat de recepten die we gemaakt hebben vrij eenvoudig te maken waren dankzij de instructie van het boek en geweldig smaakten! We koken hem front to back!"


"Het eerste recept dat ik maakte was zo lekker en leek ook nog eens op de prachtige foto. En dat was geen toevalstreffer. Komen er vrienden eten dan pak ik dit kookboek."

Waar kun je het beste parkeren?

Het event is op het Kruidenplein in Hal 32.  Je kunt daarom het beste parkeren op P1. Dat is het dichtste bij. Hoef je niet zover te sjouwen 😉

Over Sabina Posthumus:

Sabina Posthumus (1973) werkt al jaren als culinair redacteur, onder andere voor titels als Favorflav en Lekker Weten. Verder schrijft zij voor glossy lifestylebladen als Residence Magazine en Avenue en voor merken als Gall & Gall, Ben & Jerry’s en Almhof. Sabina is verder voor de grap een blog begonnen, maar heeft nu duizenden bezoekers per maand voor haar nieuwe recepten (www.sabinakookt.nl). En nu met haar kookboek op De Bazaar!


Waar op De Bazaar?

Het kookboek event is op het Kruidenplein in Hal 32 van de Oosterse Markt (aan de Randweg).


Tags

voorjaarsmarkt