Beverwijk, 16 juni 2020

De Bazaar introduceert winkeltinder

Als onderdeel van onze Corona maatregelen gaat de Bazaar bezoekers spreiden door ze verschillende routes aan te bieden. We vragen bezoekers de “winkeltinder” doen: een webapplicatie ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft, waar bezoekers door het swipen van foto’s zichzelf in groepen indelen. Er zijn 6 groepen die elk een andere winkelvoorkeur vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld avonturiers; de mensen die hier komen om andere culturen op te snuiven. Of de koopjesjagers; de mensen die doelgericht naar koopjes op zoek zijn.

Je kunt je voorstellen dat avonturiers een andere route lopen dan koopjesjagers. Dat is fijn, want dan raken bezoekers beter gespreid over het terrein, en bezoekers hebben een leuker bezoek omdat ze vooral langs de plekken lopen die ze leuk vinden.

De winkeltinder is te doen via www.winkeltinder.nl

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!

Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:

  • Kom op vrijdag voor je dagelijkse boodschappen.
  • Gebruik de winkeltinder.
  • Plan je bezoek en vermijd drukke plekken en blijf in beweging. Kijk op debazaar.nl/open wat de piektijden zijn, zodat deze vermeden kunnen worden.
  • Kom niet in groepen.

Verruimde openingstijden:

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden.

Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur. (Op vrijdag gratis parkeren!)
Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van outlets, boetiek, markten en food in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk.

De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Versmarkt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. Of één van de outlets waar je met grote korting merkartikelen kan kopen.

De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Winkeltinder Bazaar

Tags

Persbericht