EID Bazaar

Lekker snuffelen langs ruim 20 kramen met allerlei artikelen om Eid te vieren!

De Eid Bazaar staat langs de Boulevard, ter hoogte van Hal 25-26 (die blauwe met die witte strikken)

Eid!

In vervolg op de Eid Pop-Up voorafgaande aan het Suikerfeest, hebben we nu een hele markt voor het Offerfeest: de Eid Bazaar.

Bovenop ons gebruikelijke aanbod staan er zo'n 20 kramen op de Boulevard met allerlei niet te missen Eid aanbiedingen.

Van handgemaakt tot ambachtelijk en unieke spulletjes om cadeau te geven of om je huis en je gezin helemaal feestelijk aan te kleden. 

Bekijk het aanbod

Zaterdag 10 en zondag 11 juni houden we de Eid Bazaar, dus zet het alvast in je agenda. Kom lekker slenteren met je familie.

  • Iedereen kan mee, want het De Bazaar is kinderwagen en rolstoel vriendelijk. 
  • Er is parkeerruimte genoeg (ook voor busjes en bussen) en er zijn ook toiletten voor minder validen.

Impressie

Er staan rond de 20 kramen met sieraden, feestelijke mode, parfums, omslagdoeken en decoraties. Hieronder stellen we er vast vier aan je voor:

Modest Scarfs

Modest Scarfs

Saida lanceerde ModestScarfs in 2021. Saida is zo lang zij zich kan herinneren al super gepassioneerd over mode. Ze wil alle vrouwen de kans te geven om zich prachtig te voelen. Haar scarfs zijn zo veelzijdig dat ze wonderen doen voor je uitstraling, ongeacht je outfit. Van zachte jersey, draperen mooi, blijven zitten zonder speld en nog betaalbaar ook!

Baby Luxury

Baby Luxury

Bij Baby Luxury vind je alleen de zachtste pakjes voor je kindje. Van biologische katoen, want voor je baby is alleen het beste goed genoeg!

Er is een beperkte voorraad, dus wees er vroeg bij!

Otentic parfum

Otentic Parfum

Kom Otentic ontdekken op de Voorjaarsmarkt. Exclusieve parfums voor aantrekkelijke prijzen!

Het leven is te kort; te kort om iemand anders te willen zijn. Wees jezelf, wees Otentic.

Ook in Hal 5

Almas and Harir

Almas & Harir

Bij Almas & Harir kun je terecht voor unieke, elegante en traditionele Marokkaanse jurken. Op maat! Te koop en binnenkort ook te huur!

Op Insta, Facebook en Snapchat: @almasandharir

Waar kun je het beste parkeren?

De Voorjaarsmarkt staat op de Boulevard Je kunt daarom het beste parkeren op P4 of P1. Die zijn het dichtste bij. Hoef je niet zover te sjouwen 😉

Allerlei leuks voor Eid:

Ter voorbereiding van het Offerfeest organiseert De Bazaar een Eid Bazaar. Op initiatief van jonge veelbelovende onderneemsters werd eerder al (voorafgaande aan het Suikerfeest) een Eid Pop-up store georganiseerd. Dat werd een groot succes en daarom krijgt de pop-up nu een groter vervolg in de vorm van een themamarkt.

Het Offerfeest sluit de maand af waarin Islamitische mensen de bedevaart naar Mekka maken. Het feest duurt drie dagen en herdenkt de profeet Abraham / Ibrahim. Zijn nagedachtenis wordt geëerd door minderbedeelden te eten te geven, anderen te inspireren om voor elkaar te zorgen en de mensen om je heen te bedanken voor hun zorg en aandacht voor jou. Op de Eid Bazaar vind je cadeautjes en andere producten waarmee het Offerfeest gestalte krijgt.

Er staan rond de 20 kramen met sieraden, feestelijke mode, parfums, omslagdoeken en decoraties.

Voor De Bazaar is de Eid Bazaar een welkome aanvulling op het aanbod aan themamarkten, omdat het recht doet aan ons multi-culturele karakter. Onder de winkeliers van De Bazaar zijn meer dan 40 bevolkingsgroepen vertegenwoordigd en dat weerspiegelt zich in onze bezoekers. De ontspannen samenwerking en sfeer op De Bazaar zijn een goed voorbeeld van hoe mooi een inclusieve samenleving kan zijn.

De Eid Bazaar is een feest voor de zintuigen voor iedereen die belangstelling heeft voor Midden-Oosterse culturen en voor de mensen die het Offerfeest vieren. 


Eid Bazaar op De Boulevard

De Eid Bazaar staat op de Boulevard, ter hoogte van Hal 25-26 (die blauwe hal met de witte strikken).


Tags

voorjaarsmarkt