Beverwijk, 10 juni 2020

De Bazaar opent het grootste foodcourt terras van Nederland buiten! 

Vanaf zaterdag 13 juni heropent de Bazaar het terras van het grootste foodcourt in Nederland, maar dan buiten. Op De Boulevard worden door Intertent iconische stretch tenten neergezet. Hieronder worden door Trends for Rent 220 zitplaatsen gerealiseerd. Het terras blijft tot 1 september buiten staan. 

Het terras voldoet aan de Corona regels zoals benoemd in de AVV Terrassen 2015 en het KHN protocol heropening. Bezoekers worden geplaceerd door Bazaar service medewerkers. Er wordt gewerkt met disposables en bezoekers kunnen hun afval bij vertrek van het terras in afvalbakken doen. Extra medewerkers zijn aangetrokken om tafels tussentijds te desinfecteren.

Bijgevoegd een impressie hoe het terras eruit gaat zien.

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!

Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:

  • Kom op vrijdag voor je dagelijkse boodschappen.
  • Plan je bezoek en vermijd drukke plekken en blijf in beweging. Kijk op debazaar.nl/open wat de piektijden zijn, zodat deze vermeden kunnen worden.
  • Kom niet in groepen.

Verruimde openingstijden:

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden.

  • Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur. Gratis parkeren!
  • Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van outlets, boetiek, markten en food in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Versmarkt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. Of één van de outlets waar je met grote korting merkartikelen kan kopen. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags

Persbericht