De Booghallen


Wekelijks wisselende superaanbiedingen in de grote outlets van de Booghallen. De Booghallen vind je aan de aantrekkelijkste winkelstraat van misschien wel heel Europa! En dat in Beverwijk!

Halverwege de centrale Boulevard, de gezelligste winkelstraat van Beverwijk en omstreken, liggen de Booghallen met grote outlets. In deze kenmerkend bogen vind je outlets met internet retouren: dit zijn merkartikelen met superhoge kortingen die je nergens anders zo goedkoop aantreft. Alles voor je huis, je keuken, je kinderen, je fiets, je tuin, noem maar op....

Aan de voorkant zijn restaurants met gezellige binnen- en buitenterrassen gevestigd die lekkere traditionele gerechten serveren. Ideaal om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de gezelligheid van de Boulevard! 

Voor iedereen die graag geld overhoudt is dit dus de perfecte plek om regelmatig even te kijken! 

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: Als je de eerste wilt zijn om de beste deals uit het aanbod van de outlets te zoeken kom je op vrijdag! De outlets worden als enige op vrijdag al gevuld en dan kun je in alle rust al de beste deals scoren! Bekijk alle openingsdagen en tijden

Overdekte winkelstraat achterin de Booghallen

Eén van de best bewaarde geheimen op De Bazaar is de doorgang achterin de Booghallen. Deze binnenboulevard is ideaal op regenachtige dagen. Onderweg loop je langs de kleermaker en mode- en schoenen boetieks. Zeker de moeite waard! 

Snel van de Booghallen naar Hal 5? Achterin de Booghallen loopt een doorgaande route. Vanaf P4 Hal 5 en vanuit iedere boog te bereiken. Deze sluiproute biedt je een goede blik in de winkels van de Booghallen. Via deze route kun je snel zien waar jij de beste koopjes kunt vinden!

Waar kun je het beste parkeren?

De Booghallen zijn gevestigd aan De Boulevard naast Hal 5 en tegenover de Grand Bazaar.
Als je de Booghallen wil bezoeken kun je het beste parkeren op P4. Dat parkeerterrein ligt pal achter de hallen.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.