Beverwijk - 5 april 2022

De Bazaar is 1e en 2e Paasdag een populaire bestemming

De Bazaar is traditioneel op beide Paasdagen gezellig druk en er is veel te beleven.

Speciale Paasactiviteiten

Op beide Paasdagen speelt de Paashazen band vrolijke muziek op en rond de Boulevard. Met vier paashazen vermaakt de band iedereen, van jong tot oud. Bovendien delen we verspreid over beide dagen100 kilo chocolade eitjes uit.

De Kuikenroute

Tijdens de Paasdagen kun je de speciale kuikenroute doen. Dit is een winkelroute langs winkels en kramen met aanbod voor baby's en kleine kinderen. Pakjes van biologische katoen en stoere kindermode, speelgoed, knutselspullen en traktaties zoals poffertjes kom je op de route tegen. Veel winkeliers hebben een Kuikenroute korting die tijdens de Pasen ook geldt: grote kortingen op cadeaupakketten, feestjurkjes, speelgoed èn poffertjes.

Hoge kortingen

Alle populaire nieuwe collecties zie je op De Bazaar terug in de vorm van Internet retouren. Artikelen die nog ongebruikt zijn, maar omdat ze net de verkeerde kleur hadden, te groot of te klein waren, weer zijn terug gestuurd. Nog inclusief fabrieksgarantie en tegen kortingen tot 70%. Er zijn grote aantallen retouren van tuinspullen, woninginrichting, witgoed, bruingoed en mode.

Even ertussenuit

De Bazaar is fijn om even de benen te strekken, maar ook om echt even wèg te zijn. Loop bijvoorbeeld eens over de Oosterse Markt: vier hallen met traditionele en eigentijdse producten uit het Midden-Oosten en de grootste Versmarkt van Nederland. Ben je moe gewandeld, dan steek je door naar het Foodcourt in Hal 30, waar je kunt genieten van de Bazaar wereldkeuken. Van Amerikaanse burgers en gegrilde kip, via China, Afghanistan en Jemen: er is voor iedereen wat lekkers.

Alles op een rij:

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is een afwisselende en exotische combinatie van outlets, boetieks en overdekte markten en foodstands en restaurants (rond de 1.200 winkels in totaal). Sinds de oprichting in 1980 ontmoeten de meest uiteenlopende culturen elkaar op De Bazaar. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat het in de top 3 van meest populaire dagtrips.

De Bazaar bestaat uit onder andere: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk (belangrijk knooppunt in wereldhandel van 24kt goud), outlets met Internetretouren nog in de doos, met kortingen tot 70%.

De Bazaar is elk weekend anders, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags

Persbericht