Beverwijk, 22 september 2022

Wegens succes herhaald: de derde Pasar op De Bazaar

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt de Pasar plaats in Hal 2: Selamat detang (welkom)!

Altena Evenementen, dé Pasar Malam specialist, heeft samen met De Bazaar allerlei kramen geregeld met eten, drinken, entertainment en allerlei leuke, mooie en handige Indonesische producten. En extra bijzonder voor een Pasar: gratis entree!

Een bezoek aan de Pasar is een minireis naar Indonesië: je kunt er shoppen, lekker eten en genieten van de Indonesische cultuur.

Shopping:

De Pasar huisvest divers aanbod typisch Indonesische producten zoals de Sambal Shop en aloe vera dranken, Indonesische kleding en sieraden; antiek en curiosa. Je kunt er zelfs terecht voor uitvaartadviezen of voor een ontspannen stoelmassage.

Horeca:

Pittige Indonesische gerechten van de Brabantse chef Sammy Thijs, specialiteiten uit Bandoeng en gewoon een goeie sateh: er is een ruime keuze aan foodstands rondom het terras in Hal 2.

Cultuur en entertainment:

Op elk hele uur is er een optreden op het terras in Hal 2. Houd  https://debazaar.nl/themamarkt-pasar/ in de gaten voor het programma!

Belangrijke informatie:

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets  en horeca uit alle delen van de wereld. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips. 


Tags

In-de-media, pasar, Persbericht, themamarkt