lockdown

Beverwijk - 14 december 2020 

Minister-President Rutte heeft aangekondigd dat vanaf 00.00 uur een harde lockdown tot en met 19 januari 2021 van kracht zal zijn. Alle niet-essentiele winkels zijn in deze periode gesloten.

Wat houdt de lockdown in voor De Bazaar

De Versmarkt op De Bazaar ( Hal 32 en 33) is open. Dit geldt ook voor de supermarkt Amazing Oriental. De rest van De Bazaar is gesloten.

Bij bezoek aan de Versmarkt is parkeren alleen mogelijk op P1 en P3. Alle andere parkeerterreinen zijn gesloten.

Verder onderzoekt De Bazaar de mogelijkheden om de Versmarkt zeven dagen in de week te openen om de druk van de supermarkten weg te verlichten. Dit gaat in goed overleg met de gemeente. Zodra hier meer over bekend is zullen we dat in een volgend persbericht bekend maken.

Afhalen van eten

Het is mogelijk om in het Food Court van Hal 30 eten af te halen en mee naar huis te nemen. Maaltijden mogen niet op De Bazaar worden opgegeten. Ook thuisbezorgen in de regio Beverwijk is mogelijk. Kijk daarvoor op Bazaar bezorgt

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 40 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 dagtrips samen met de Efteling.

De Bazaar is een verrassende combinatie van in totaal 1.200 outlets, boetieks en overdekte markten. Hieronder vallen: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland, de Goudsouk met 22 juweliers onder 1 dak en Europees knooppunt in de goudhandel, de Foodhal met tientallen restaurants uit de Bazaar wereldkeuken, de Nostalgische markt, of één van de outlets waar je met kortingen tot 70% merkartikelen kan kopen.

Wisselend aanbod maakt De Bazaar elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en gezellig bij mooi én slecht weer.


Tags

Persbericht