Beverwijk, 22 maart 2022

Aanstaand weekend Pasar op De Bazaar

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart vindt de Pasar plaats in Hal 2: Selamat detang (welkom)!

Altena Evenementen, dé Pasar Malam specialist, heeft samen met De Bazaar ruim 30 kramen geregeld met eten, drinken, entertainment en allerlei leuke, mooie en handige Indonesische producten. En extra bijzonder voor een Pasar: gratis entree!

Een bezoek aan de Pasar is een minireis naar Indonesië: je kunt er shoppen, lekker eten en genieten van de Indonesische cultuur.

Shopping:

De Pasar huisvest divers aanbod typisch Indonesische producten zoals de Sambal Shop en aloe vera dranken, Indonesische kleding en sieraden; antiek en curiosa. Ook charitatieve doelen als Stichting Smaragd die kindertehuizen zijn op de Pasar aanwezig. Je kunt er zelfs terecht voor uitvaartadviezen of voor een ontspannen stoelmassage.

Horeca:

Pittige Indonesische gerechten van de Brabantse chef Sammy Thijs, specialiteiten uit Bandoeng en gewoon een goeie sateh: er is een ruime keuze aan foodstands rondom het terras in Hal 2.

Cultuur en entertainment:

Op elk hele uur is er een optreden op het terras in Hal 2. Op zaterdag komen de Molukse zanger Roy uit Ambon en de Zaandamse Rocking Players optreden. Op zondag staan de Indonesische topband Hot Newzz en countryzanger Wil Claese op het programma. De optredens worden afgewisseld met dansdemonstraties van de dansgroep Wahana budaya.

Belangrijke informatie:

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets  en horeca uit alle delen van de wereld. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips. 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over De Bazaar kunt u contact opnemen met Sander Janssen: s.janssen@debazaar.nl of 0251-262627. Acquisitie naar aanleiding van dit persbericht wordt niet op prijs gesteld.


Tags

In-de-media, pasar, Persbericht, themamarkt