Zomerklaar op De Bazaar!

Vandaag in Hal 2, dus droog en gezellig!

Sinds 1980 is onze jaarlijkse zomerbazaar een super gezellig uitje voor de familie! Bovenop ons gebruikelijke aanbod staan er kramen op voor Hal 25-26 met allerlei niet te missen zomeraanbiedingen.

Van handgemaakt tot ambachtelijk en unieke spulletjes, zoals dameskleding, stenen en mineralen, zonnebrillen, hair braids, parfums, batiks... Gaaf toch!

Bekijk het aanbod

Zaterdag 21 en zondag 2 augustus vieren we de zomer, dus zet het alvast in je agenda. 

Kom lekker slenteren met je familie, de hond mag ook mee (aangelijnd)!

De zomerbazaar staat op de Boulevard ter hoogte van  Hal 25-26. Het is daar verhard en zonder drempels, dus prima toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is parkeerruimte genoeg (ook voor busjes en bussen) en er zijn ook toiletten voor minder validen.

Aanbod

Dakar Fashion

Dakar Fashion & Art

De Senegalese Aminata Diao heeft kleurrijke mode uit Dakar meegenomen en aan de Nederlandse smaak en snit aangepast. Ze verkoopt ook handgemaakte Afrikaanse kunst, houtsnijwerk en meubels. Allemaal Fair Trade, dus je helpt ook nog de vrouwen in en rond Dakar!


Dakar Fashion & Art

Baby & Kinderkraam

Baby & Kinderkraam

In deze kraam werken twee toffe winkels samen: Love & Peace Kids en Bambini Toys. Superschattige kinderserviezen Nineware, duurzaam speelgoed van small-foot en kleding van merken als Fresk, Witlof, Meyco, Hektik, Philley en Funnies. Als je hier niet slaagt dan weet ik het niet meer!


Loveandpeacekids.nl

bambinitoys.nl

verrassing!

Verrassing!

Er zitten nog veel meer kramen in de pijplijn! We updaten de pagina regelmatig met nieuw aanbod, zodat je zelf kunt zien hoe leuk de ZomerBazaar is. Hou ons in de gaten of laat je gewoon verrassen op 21 en 22 augustus!

Yvonne Zonnenberg, schmink

Yvonne Zonnenberg yc-art

Yvonne is een ware bodypaint kunstenares, kijk maar eens op haar website. Behalve van het beschilderen van grote mensen, geniet ze van het schminken van kinderen. Die blije gezichten in de spiegel!


YC Art

Sudy Bakker, hair braids

Sudy Bakker

Sudy vlecht je haren (of extenties) op allerlei kunstige manieren. Afrikaanse vlechten, zomervlechten, of bijvoorbeeld Franse vlechten (zoals hier op de foto), en met allerlei kleuren. Wil je een roze look? Kan! Wil je een zwarte look? Kan ook!


Sudy op Facebook

Indonesian ethnic, batik

Indonesian ethnic

Batik is een Indonesische manier van textielverven, waarbij de stof gedeeltelijk met was wordt beschilderd en daarna in een kleurstof gedompeld. Zo krijg je die mooie motieven. Allemaal uniek!

Sandro Ruffino, food

Sandro Ruffino - Ruffino Dolci

Hou je van cannoli? Dat zijn die Italiaanse soesjes. Man, wat zijn die lekker. Sandro heeft er een hele kraam vol van, in allerlei smaken. En ook nog macarons of truffels...

Sandro op Instagram

Tony Singaya, zelfgemaakte kleding

Tony Singaya

Tony komt oorspronkelijk uit Uganda, maar woont al geruime tijd in Nederland. Hij heeft van zijn hobby (kleding maken) zijn werk gemaakt. Zijn sjaals zijn ware kunststukjes, maar hij verkoopt ook damesmode en sieraden.

Angels mind, spirituele artikelen

Debby Kessels - Angels mind

Debby weet alles van de werking van stenen en mineralen en ze vertelt je er graag over. Behalve die prachtige stenen, verkoopt ze ook allerlei andere spirituele zaken.

Angels Mind op Facebook

Richard Kok, zonnebrillen

Richard Kok

Zonnebrillen, ik kan niet zonder in de zomer! Gelukkig heeft Richard ze in allerlei maten, modellen en kleuren. Zelfs van die spiegelende! Kom je passen?

Toys & Candy

Je kent Toys & Candy uit Hal 5. Daar verkopen ze speelgoed en Oud Hollands snoep in een prachtige nieuwe winkel. Bij de in/uitgang van P4, kan niet missen. En nu zeker niet, want ze hebben ook een kraam op de voorjaarsmarkt! Helemaal Coronaproof verpakt trouwens, hun snoep.

Otentic parfum

Otentic Parfum

Kom Otentic ontdekken op de Voorjaarsmarkt. Exclusieve parfums voor aantrekkelijke prijzen!

Het leven is te kort; te kort om iemand anders te willen zijn. Wees jezelf, wees Otentic.

Waar kun je het beste parkeren?

De Zomerbazaar staat op voor Hal 25-26 Je kunt daarom het beste parkeren op P0 of P1. Die zijn het dichtste bij. Hoef je niet zover te sjouwen 😉

Zomerbazaar voor Hal 25-26

Langs de Boulevard, voor Hal 25-26, daar vind je de kramen van de Zomerbazaar.

plek zomerbazaar

Tags