De Bazaar is met Hemelvaart en Pinksteren open

Gezinnen die met Hemelvaart en Pinksteren even de benen willen strekken zijn bij De Bazaar aan het goede adres. De nieuwe mode hangt weer in de rekken, de woonwinkels zijn weer ingericht met vrolijke kleuren en de terrassen zien er weer gezellig uit. Er is genoeg te shoppen en te proeven en je kijkt je ogen uit.


Een wereld van kleuren, geuren en smaken!

Ontdek de magie van onze bazaar, waar elk hoekje een nieuwe verrassing biedt. Dwaal door smalle straatjes vol winkels en kramen, die een schat aan exotische kruiden, specerijen, handgemaakte ambachten en kleding verkopen. Een plek waar de rijkdom van meer dan 40 verschillende culturen samenkomt.

Even ertussenuit

De Bazaar is fijn om even de benen te strekken, maar ook om echt even wèg te zijn. Loop bijvoorbeeld eens over de Oosterse Markt: vier hallen met traditionele en eigentijdse producten uit het Midden-Oosten en de grootste Versmarkt van Nederland. Ben je moe gewandeld, dan steek je door naar het Foodcourt in Hal 30, waar je kunt genieten van de Bazaar wereldkeuken. Van Amerikaanse burgers en gegrilde kip, via China, Afghanistan en Jemen: er is voor iedereen wat lekkers.


Alles op een rij:

  • Hemelvaart en Pinksterdagen: tussen 10:00 en 17:00 uur open.
  • Toegang gratis.
  • Rolstoelvriendelijk.
  • Hulphonden en kleine honden mogen aangelijnd mee.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is een afwisselende en exotische combinatie van outlets, boetieks en overdekte markten en foodstands en restaurants (rond de 1.200 winkels in totaal). Sinds de oprichting in 1980 ontmoeten de meest uiteenlopende culturen elkaar op De Bazaar. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat het in de top 3 van meest populaire dagtrips.

De Bazaar bestaat uit onder andere: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk (belangrijk knooppunt in wereldhandel van 24kt goud), outlets met Internetretouren nog in de doos, met kortingen tot 70%.

De Bazaar is elk weekend anders, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags