Ontdek De Bazaar met onze thematische winkelroutes

Ontdek De Bazaar met de thematische winkelroutes

Winkelroutes: hoe werkt dat?

Als je het prettig vindt om te weten waar jouw favoriete aanbod zit op De Bazaar, dan zijn onze thematische winkelroutes iets voor jou!

De winkelroutes zijn speciaal samengesteld om jou een unieke winkelervaring te geven, precies afgestemd op jouw interesses en wensen.

Elke winkelroute heeft een eigen webpagina die aangepast is om op je smartphone te gebruiken. Op de routepagina vind je onze selectie van de leukste winkels binnen dat thema. Je kunt meteen zien wat er op De Bazaar zo ongeveer te krijgen is en waar je het kunt vinden. Een digitale kaart leidt je over De Bazaar, rechtstreeks naar je favoriete plekken.

Populaire winkelroutes

Aanbevolen
Tips voor je eerste bezoek aan De Bazaar

Tips voor je eerste bezoek

Beoordeling: 5/5

Leer De Bazaar kennen en loop langs de populairste en mooiste plekjes van De Bazaar. Wandel, kijk, proef en geniet!

oosterse route

Oosterse route

Beoordeling: 4/5

Een minivakantie van een dag? Dat kan op De Bazaar. Loop de Oosterse route en waan je in een andere wereld!

De kinderroute voor gezinnen met kids onder de 12 jaar

Kinderroute

Beoordeling: 5/5

POPULAIRSTE ROUTE: Voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar: leuke winkels, kinderactiviteiten en tips.

Aanbevolen
back to work

Back to Work

Beoordeling: 5/5

Wie zei er dat het erg is om weer naar je werk te moeten? 

Juist hartstikke leuk 🙂 Je collega's weer zien, wat anders aan je hoofd dan het entertainen van je kids en al die klusjes... En dan lekker in het nieuw!

modest fashion

Modest Fashion route

Beoordeling: 4/5

De Bazaar is een winkelgebied met aanbod uit alle windstreken: je vind hier Islamitische producten en mode uit allerlei regios en landen. Je gezin, je huis en jij bescheiden mooi!

bruidsroute

Bruidsroute

Beoordeling: 4,5/5

We helpen bruidsparen graag op weg door je allerlei boetiekjes en winkels aan te wijzen die je bij je bruiloft, het feest en je uitzet kunnen helpen.

Doe je voordeel met een route


De routes bestaan uit een zorgvuldig samengestelde selectie van het aanbod binnen bepaalde thema's of interesses. Dit betekent dat alleen een deel van de winkels in een route zitten. Toch heb je er veel aan, want ze zijn bedoeld als een gids. zonder dat je daarmee gedwongen wordt om een looproute te volgen. Je uiteindelijke winkelervaring is geheel aan jou. De routes zijn namelijk super flexibel, want ze bestaan uit een verzameling hotspots en hebben dus geen vaste looproute of volgorde. Fijn!


Routes zijn voor handig voor:

  • Inspiratie. De route geeft je een gericht overzicht van wat er zoal binnen je interesse op De Bazaar te krijgen is Je kunt door het aanbod heen bladen om inspiratie op te doen. Misschien ontdek je een nieuwe winkel die je nog niet kende, of een type product dat je nog niet eerder had overwogen.
  • Voorpret. Deel de route en kom samen in de stemming voor een gezellig dagje winkelen.
  • Weten waar je winkeldag begint. Bekijk de routeplattegrond om te zien waar het meeste aanbod op De Bazaar zit. Begin daar met winkelen.
  • Weten waar je zeker langs wilt. Waarschijnlijk kom je op de route winkels tegen die je niet wilt missen. Klik erop en krijg alle beschikbare informatie: waar ze zitten op De Bazaar en op social media.
  • Informatie als je het nodig hebt. Gebruik de route als je in een hal bent en wilt weten of er daar winkels binnen dat thema zitten. 

Nieuwe winkelroutes

Houd deze pagina in de gaten want we werken constant aan nieuwe winkelroutes. Er zijn routes gebaseerd op seizoenen (zoals het voorjaar), feestdagen (zoals Sinterklaas, Kerst en Eid) en belangrijke momenten in je leven (denk aan bruiloften of geboortes).

Als je een seintje wilt krijgen als we weer een nieuwe route publiceren, abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Vul je voornaam en je emailadres in en klaar.

Vertel het aan je familie en vrienden

Heb je zin om samen te gaan, laat dan aan je familie en vrienden zien wat er allemaal is. Samen voorpret!