Megakermis

Beverwijk - 11 augustus 2022

Wegens succes weer terug: Megakermis op P5 van De Bazaar

Van zaterdag 10 tot en met woensdag 21 september is de grootste kermis van Noord-Holland voor de tweede keer op De Bazaar!


Op het parkeerterrein P5 (aan de Parallelweg) komt een megakermis. Maar liefst 60 attracties zijn er te vinden. Daarmee is het de grootste kermis is Noord-Holland deze zomer! Op zaterdag 10 september gaat de Megakermis open.

In 2021 was de megakermis ook in september op De Bazaar. Die was zo populair dat de kermis een week langer bleef staan dan gepland.

Mega, want het is de grootste kermis van Noordholland!

En mega, omdat je in het reuzenrad van de Grand Prix megahoog over heel Beverwijk en omstreken kan kijken. Kijk maar op de foto hierboven.

Nog meer mega, omdat de grootste hangende achtbaan van heel Europa komt. Dat is echt uniek. De achtbaan is namelijk zo groot dat ie bijna nergens past. Je moet er anders voor naar Duitsland of naar Hyde Park Londen, want daar staat deze achtbaan normaal. En nu bij ons 🤗.

En dan hebben we nog een megaride waarin je talloze keren over de kop gaat. Het is een 10 meter hoge molen met vier armen met elk vier schommelende gondels die op en neer gaan.


Meer dan 60 attracties!
Er zijn dus 3 mega attracties, plus nog 57 andere.

Er is een spookhuis (😱), een megawip, schiettenten, botsauto's en...

het super populaire en spannende...

Boobytrap hotel!

Boobytrap Hotel is een loopattractie waar je een heel avontuur beleeft. Naast het trotseren van allerlei bewegende elementen, zoals een draaiton, sjimmietrap, draaischijven, wasborstels, loopbanden en klimrekken moet je je ook nog een weg banen door allerlei donkere gangetjes en tunnels 😀

Verder zijn er de churros, de zuurstokken en andere kermis lekkernijen.

Kortom: GENIETEN!


Van 10 t/m 22 september
De kermis is ook door de week open, maar tijdens het weekend kun je lekker 's middags de Bazaar op, wat bij ons eten en daarna door naar de kermis!

Het beste parkeer je op P4, die is het dichtste bij de ingang van de kermis. Maar je kunt vanaf alle terreinen uitrijden wanneer je wilt, dus geen probleem als je 's avonds lekker in het reuzenrad wilt zitten om alle lichtjes in de regio te zien!


Bekijk de trailer:


Alles op een rijtje:

  • 10 t/m 21 september, dus ook door de week
  • Op P5 van De Bazaar
  • Je kunt parkeren op P4 (betaald) en dan achter Hal 4 langslopen
  • Openingstijden:
  • Maandag t/m donderdag: 14:00 - 23:30 uur
  • Vrijdag: 14:00 - 00:00 uur
  • Zaterdag: 11:00 - 00:00 uur
  • Zondag: 11:00 - 23:30 uur

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets en horeca uit alle delen van de wereld. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips. De Bazaar is elk weekend tussen 10:00 en 18:00 uur geopend.


Tags