Het Bazaar kookboek
Recepten van de Beverwijkse Bazaar - Sabina Posthumus
Met trots presenteert De Bazaar het kookboek: "Recepten van de Beverwijkse Bazaar" van Sabina Posthumus. Alle recepten zijn toegankelijk en eenvoudig te bereiden, maar wel met de bijzondere ingrediënten en smaken van De Bazaar.
Sabina Posthumus (1973) werkt al jaren als culinair redacteur, onder andere voor titels als Favorflav en Lekker Weten. Verder schrijft zij voor glossy lifestylebladen als Residence Magazine en Avenue en voor merken als Gall & Gall, Ben & Jerry’s en Almhof. Sabina is verder voor de grap een blog begonnen, maar heeft nu duizenden bezoekers per maand voor haar nieuwe recepten (www.sabinakookt.nl). En nu met haar kookboek op De Bazaar!
Op deze pagina:
Makkelijke en lekkere recepten van kookjournalist Sabina Posthumus
€ 17,50 Verkoop op het marktkantoor
Ons proefpanel gaf het kookboek 4,5 sterren
Sabina komt al jaren wekelijks boodschappen doen op De Bazaar. Ze heeft haar passie voor koken en voor De Bazaar gecombineerd in een superfijn kookboek. 173 pagina's culinair genot.
De recepten zijn niet te moeilijk, zodat je na je drukke dag toch snel en zonder hoofdbrekens iets lekkers op tafel zet. Ik geef je vast één recept gratis, dan kun je ontdekken hoe makkelijk en lekker!
Tabouleh
Lamskotelet
Syllabub
Met de smaken en ingrediënten van De Bazaar natuurlijk! Alles waar je trek in hebt ligt in onze Versmarkt voor je klaar.
Sabina is niet de enige die ons heeft ontdekt. De chefs van de restaurants in een wijde straal rondom Beverwijk komen elke vrijdag inkopen. Chefs van bistrootjes èn van sterrenrestaurants. Omdat we smakelijke producten hebben en exotische ingrediënten die je nergens anders kunt krijgen. En allemaal voor een goeie prijs!
Nu kun jij in hun voetsporen treden met de 69 makkelijke recepten uit ons kookboek. Je hoeft niemand te vertellen hoe makkelijk ze zijn hoor! Gewoon die eer opstrijken, doen wij ook 😉
Gratis recept:
Kipspiesjes met citroen
Hoofdgerecht | Oven of barbecue | 15 kooktijd | 1 nacht voorbereiden
Kipspiesjes
Dit makkelijke gerechtje smaakt lekker zomers!
Je moet wel een avond van te voren beginnen met het maken van de marinade. Gewoon even in de blender, de helft over de kipstukjes gieten en een nachtje laten staan. De andere helft bewaren, want daar maak je morgen een sausje van. Alleen maar even door de yoghurt scheppen.
Kipstukjes aan satéprikkers rijgen, dat kun je de kinderen laten doen. En dan een kwartiertje in de oven of op de barbecue. Ondertussen kun jij sla en frietjes fixen.
Echt makkelijk dus. En echt lekker!
Wat de lezers zeggen:
De recepten kloppen! Ze zijn lekker vlot geschreven en echt niet moeilijk.
Van mijn ongeveer 100 kookboeken is dit een boek dat ik regelmatig uit de kast pak
Een boek met veel heerlijke recepten!
Wat ik heel leuk vind is dat de recepten die we gemaakt hebben vrij eenvoudig te maken waren dankzij de instructie van het boek en geweldig smaakten!
We koken hem front to back!
Het eerste recept dat ik maakte was zo lekker en leek ook nog eens op de prachtige foto. En dat was geen toevalstreffer.
Komen er vrienden eten dan pak ik dit kookboek.
Ook te leen in de bibliotheek!
Wil je het kookboek nog verder uitproberen? Leen het dan in de bibliotheek. Mochten ze het kookboek niet op de vestiging bij jou in de buurt hebben, dan kan de bibliotheek het voor je laten komen. De boekencentrale heeft er namelijk flink wat van aangekocht!
Vraag dan naar: Recepten van de Beverwijkse Bazaar, door Sabina Posthumus, ISBN 978-90-79383-95-5