Voorjaarsmarkt 29 en 30 mei

Beverwijk - 17 mei 2021

-- Update  20 mei 2021--

Het aantal kramen is gestegen naar 60!

De Bazaar organiseert op zaterdag 29 en zondag 30 mei aanstaande de grootste voorjaarsmarkt sinds de uitbraak van Corona.

Bijna 50 kramen met voorjaarsartikelen staan ruim opgesteld langs de Boulevard, zodat bezoekers op een veilige manier kunnen winkelen.

Het aanbod bestaat uit ambachtelijke, handgemaakte producten voor huis en tuin, exclusieve cosmetica, dames- en kinderkleding en foodstands. Bijzonder zijn: professioneel schminkster en bodypainter Mirjam Boxem-Engelhart, parfumeur Otentic, biologische bloembollen van de Bloemoloog, en modeontwerpster Wendy van Dalen.

Praktische informatie:

  • Zaterdag 29 en zondag 30 mei aanstaande
  • Tussen 10:00 en 18:00 uur
  • Toegang gratis
  • Rolstoelvriendelijk
  • Dichtstbijzijnde parkeerterrein P1 (Ringvaartweg 30, Beverwijk)
  • Aanbod: debazaar.nl/voorjaarsmarkt

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 40 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 dagtrips samen met de Efteling.

De Bazaar is een verrassende combinatie van in totaal 1.200 outlets, boetieks en overdekte markten. Hieronder vallen: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland, de Goudsouk met 22 juweliers onder 1 dak en Europees knooppunt in de goudhandel, de Foodhal met tientallen restaurants uit de Bazaar wereldkeuken, de Nostalgische markt, of één van de outlets waar je met kortingen tot 70% merkartikelen kan kopen.

Wisselend aanbod maakt De Bazaar elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en gezellig bij mooi én slecht weer.


Tags