Oktober Woonmaand

Buiten is het guur, maar binnen is het knus en gezellig!

Of dat kan het worden als je langs de woonwinkels op De Bazaar bent geweest!

Op de woonroute vind je winkels met bankstellen, lampen, tapijten, kussens, koffietafeltjes, snuisterijen, pannen, antieke kandelaars: alles om je huis op een voordelige manier helemaal gezellig te maken.

Maak van je huis een knus thuis!

Voor weinig geld een knusse kamer

Een knusse en gezellige woonkamer creëren hoeft niet duur te zijn. Hieronder een paar ideeën voor kleine, goedkope aankopen waarmee je je woonkamer een gezellige uitstraling kunt geven:

  • Op banken en stoelen: Drapeer zachte, comfortabele kussens en doeken over de rug- of armleuningen van je bank en stoelen. Het staat knus en je hebt meteen een lekker dekentje bij de hand als het 's avonds kil is.
  • Op donkere plekken: Denk aan een lichtslinger of een tafellampje met een warme gloeilamp voor een zachte verlichting. Of zet een andere kap op je lampen voor een andere sfeer en gloed.
  • Op de grond: Een klein vloerkleed kan een groot verschil maken in de uitstraling van je kamer. Het voegt textuur en kleur toe en maakt de ruimte gezelliger.
  • Op de tafel: Schalen, mokken of potten: Gebruik schalen om tijdschriften, afstandsbedieningen, pennen of al die losse rommeltjes in op te bergen. Schalen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een mooi element toe.
  • Aan de muur: Leuke retro borden of canvas schilderijen, of klokken kunnen je kamer een heel andere uitstraling geven en hoeven niet veel te kosten.
  • Doe het zelf: een dienblad met een herfsttafereel is leuk om samen te stellen en om naar te kijken. Zet er een pompoen op die je met decoratie parels en kralen aankleedt, leg er wat herfstbladeren, eikels en dennenappels uit het bos omheen en maak het compleet met een waxinelichtje in een glas.

Door met verschillende materialen, kleuren en verlichting te spelen, kun je een gezellige sfeer creëren zonder veel geld uit te geven. Wissel regelmatig met deze kleine decoraties om de kamer fris en uitnodigend te houden.

Tip!

Op je telefoon

TIP: bewaar deze pagina op je telefoon. Dan weet je waar je moet zijn als je op De Bazaar bent.

Gezellig samen shoppen

Vertel je maatje over de oktober woonmaand!

Hoe werkt de route?

De route werkt heel makkelijk. Je kunt van te voren kijken welke winkels we hebben en waar je heen wilt:

  • Zet een trefwoord in de zoekbalk om te zoeken in de omschrijving van de winkels. Bijvoorbeeld: als je keukenartikelen in de zoekbalk typt, dan krijg je alle winkels met keukenartikelen.
  • Gebruik de filters aan de rechterkant om de winkels op volgorde te zetten. Alfabetisch (op  winkelnaam),  op locatie (per hal), op populariteit of op productcategorie.
  • Klik op een winkel voor hun telefoonnummer en hun plek op de plattegrond.
  • Laat andere bezoekers weten welke winkel je leuk vind, zodat zij ook goed slagen. Like een winkel door op het hartje te klikken.
route op je telefoon

Een greep uit de woonwinkels:

De Bazaar is gelijkvloers en makkelijk toegankelijk voor kinderwagens.

Hondjes mogen mee, als je ze maar aan de lijn houdt en hun "grote boodschap" opruimt.

Als je  de ruimte wilt èn de beste keus, kom dan op zaterdag. Dan zijn alle winkels net bevoorraad.

De Bazaar is grotendeels overdekt, dus ook leuk als het te warm/koud/nat/winderig is.

Bazaar winkeltips:

De Bazaar is een populaire  bestemming. Alleen de Efteling ontvangt meer bezoekers dan wij, kun je nagaan.


Zeker als je uit bent op voordelige wooninrichting kom je bij ons aan je trekken. Bij ons zitten winkels met internet retouren: nog in de doos en met fabrieksgarantie, maar wel met hoge kortingen. Of grote partijen en daardoor groot voordeel! 


Ook heel leuk: er zijn meerdere woonstijlen op De Bazaar, omdat hier ondernemers uit meerdere culturen een winkel hebben. Een aanrader!


De woonwinkels op de plattegrond:


Tags