Door de weeks geopend:


Sommige winkels op De Bazaar zijn ook op door de weekse dagen open. Hieronder zie je wat er open is.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

door de weeks geopend

Marktkantoor

elke dag

Het marktkantoor is door de weeks en in het weekend open. Je kunt er dus altijd terecht met vragen over het huren van kramen en winkels en allerlei praktische informatie over je bezoek

Amazing Oriental

elke dag

Dit is een Aziatische supermarkt met het grootste assortiment authentieke Aziatische levensmiddelen in Nederland. Je vindt er noedels, groente, fruit, gevolgelte, vlees, kruiden, sausen, conserven en thee uit Korea, Japan, China, Vietnam en India. Je kunt er ook terecht voor serviesgoed en pannen.


Leen Bakker Outlet

vrijdag t/m zondag

In de Leen Bakker outlet tref je sterk afgeprijsde retouren uit het normale assortiment van Leen Bakker. Kasten, tafels, stoelen, banken, tuinmeubels... alles! Elke week worden er meerdere vrachtwagens met dubbele opleggers aan retouren in de winkel gezet. Dus ook al weet je niet zeker of net dat ene tuinbankje er tussen zit, het is toch de moeite waard om er even langs te gaan.


Groenteboer Tuncer

dinsdag t/m zondag

Je vindt deze groenteboer in de tent langs de Randweg. Door de week, als de rest van De Bazaar gesloten is, kun je voor de deur parkeren en je tassen met groente zo in je kofferbak zetten. Er is een ruime sortering van de groente, fruit en kruiden in het seizoen.

Versmarkt

vrijdag t/m zondag

Op vrijdag gaat misschien wel de grootste versmarkt van Nederland om 12 uur open. Op vrijdag komen de lokale chefs en de lekkerbekken inkopen doen, want dan is alles net vers binnen. Je hebt de ruimste keus en de mooiste producten. Op de versmarkt is groente, fruit, kruiden, specerijen, tapas, olie, kaas, vlees en gevogelte, thee en kruidenthee en droogwaren zoals rijst en couscous te krijgen. De versmarkt is overdekt, dus ook leuk bij slecht weer.

versmarkt