Marktkantoor


Op het Marktkantoor vind je de informatiebalie voor bezoekers en huurders. De medewerkers van De Bazaar beantwoorden hier graag al jouw vragen. Het Marktkantoor is iedere dag van de week geopend.

Als je een vraag hebt over De Bazaar, dan moet je op het Marktkantoor zijn.

Bij de informatiebalie kun je een kraam huren of informatie krijgen over het huren van een winkel. Ook kun je hier alvast een uitrijkaart kopen of een parkeerabonnement aanschaffen. Ben je slecht ter been, dan is een rolstoel te leen (tegen betaling van borgsom). Bovendien kun je uitgebreide bezoekersinformatie en wandelroutes opvragen. 

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip:  voor een goed gevulde portemonnee kun je bij het Marktkantoor binnen en buiten geld pinnen! 

Over het Marktkantoor

Openingstijden Marktkantoor

Het Marktkantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur en in het weekend van 08:30 tot 19:00 uur.

Contactgegevens en adres Marktkantoor

Adres
Montageweg 35
1948 PH Beverwijk

Contactinformatie
Telefoon: 0251-262626
Email: info@debazaar.nl

Meer informatie over het Marktkantoor

Huren winkel of marktkraam

In het Marktkantoor is onder andere de verhuurafdeling gevestigd. Hier kun je terecht met al je vragen over het huren van een kraam of een winkel. Meer informatie over huren op De Bazaar vind je op verhuur.debazaar.nl.

Parkeerabonnement en uitrijkaarten

Bij de informatiebalie van het Marktkantoor kun een parkeerabonnement of uitrijkaart kopen. Dit laatste kun je uiteraard ook doen bij de parkeerautomaten die aan het begin van ieder parkeerterrein staan.

Rolstoelen

In het Marktkantoor kun je gratis een rolstoel lenen. Van tevoren reserveren kan via telefoonnr. 0251-26 26 26.
Bij het afhalen van de rolstoel betaal je een borg van € 50,- die je na het inleveren weer terugkrijgt.


Routes en bezoekersinformatie

Je kunt het Marktkantoor ook zien als de VVV van De Bazaar. In het Marktkantoor kun je als bezoeker met al je vragen terecht. Je kunt er gratis plattegronden en wandelroutes krijgen. Met deze wandelroutes kun je De Bazaar verkennen aan de hand van een thema.

Waar kun je het beste parkeren?

Je vindt het Marktkantoor midden op De Bazaar tussen de Goudsouk en de Booghallen. Het adres is Montageweg 35 in Beverwijk. Vanaf de centrale Boulevard sla je bij de de friettent de zijweg in. Dit is de Montageweg. Het Marktkantoor ligt aan de linkerkant. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is P4.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.