Bruidsroute

Bruidsroute

Voor een prachtige dag, maar dan binnen budget.

Japonnen

Ringen

Kostuums

Schoenen

Feestmode

Sieraden

Heb je binnenkort een bruiloft?

Wat een feest! We wensen het aanstaande paar vast veel geluk! We helpen je graag op weg door je allerlei boetiekjes en winkels aan te wijzen die je bij je bruiloft, het feest en je uitzet kunnen helpen. Want misschien wist je dat niet, maar De Bazaar is heel populair onder aanstaande bruiden uit allerlei culturen.

De Bazaar heeft een grote sortering winkels met bruidsjaponnen, kostuums, schoenen en feestkleding van peuter tot puber.

Verder is De Bazaar een knooppunt in de handel in geel goud en daarom zitten hier tientallen juweliers die mooie trouwringen verkopen. En niet alleen maar traditionele trouwringen en colliers, maar ook hippe trouwringen met prachtige groene stenen. Er zijn ook veel bijouterieën voor bijvoorbeeld oorbelletjes voor de bruidsmeisjes.

We hebben chocolaterieën, banketbakkerijen en ambachtelijke bakkers die koekjes en snoepjes maken om cadeau te geven of om op de bruiloft te presenteren.

Voor bruiloften die wel prachtig, maar ook binnen budget moeten blijven

Je kunt bovendien voor weinig de kleedkamer van de bruid helemaal vol zetten met parfums, make-up en verzorgingsartikelen, zodat alleen al het aankleden een bijzonder feest wordt.

En we hebben echt mooie cadeaus die je aan je beste vrienden en vriendinnen, de best people, kunt geven als herinnering aan de bruiloft. Mooie leren tassen voor dames en heren bijvoorbeeld.

Tenslotte kun je hier prima en betaalbaar je uitzet bij elkaar zoeken. Van pannen, servies, bedlinnen en tapijten via kroonluchters naar wasmachines.

Ken je iemand die gaat trouwen?

Deel dan deze pagina met hem of haar:

Winkels op de bruiloft route

Hieronder staan de winkels van de bruidsroute. 

  • Blader door de hele lijst om ideeën op te doen
  • Klik op een foto voor meer informatie over de winkel
  • Geef je favoriete winkel een hartje
  • Gebruik de zoekbalk hieronder als je naar iets speciaals op zoek bent

Neem de route mee

Scan de QR code om de route op je telefoon te zien:

Scan de QR code
4.5/5

Voordelen van bruiloft shoppen op De Bazaar

Bruiden en bruidegommen weten de weg te vinden naar De Bazaar. Voor hun kleding, accessoires, cadeaulijst en voor de outfits van hun ouders en bruidsmeisjes en jonkers.

Want De Bazaar is allang veel meer dan een markt!

Goudsouk

De 26 juweliers in de Goudsouk bepalen de prijs op basis van de dagwaarde van goud en edelstenen en maakloon. Je betaalt dus niets extra voor marketing en merken. Daarom zijn ze goedkoper dan de merk juweliers.

Bruidsmode

Er valt veel te kiezen, want we zijn meerdere bruidsboetieks in prijsklassen van een paar honderd tot een paar duizend euro. Vaak met handgemaakte details en altijd te vermaken, zodat je japon als gegoten zit. 

Kindermode

Houd je van een traditionele bruiloft, dan is het leuk om de bruidsmeisjes en jonkers ook in mooie mode te steken. Er zijn rond de tien winkels met prinsessenjurken, kinderkostuums en bijbehorende schoenen. Dit zijn vaak outlets van winkels in de grote steden.

Vier tips voor een perfecte uitzet

tip 1

Mix traditioneel met modern

Ook al is en bruiloft een heel traditionele ceremonie, dat betekent nog niet dat alle cadeaus op de bruiloft ook traditioneel moeten zijn. Je hebt het langste plezier van je uitzet als je een mix maakt tussen modern/modieus en tijdloos. 

tip 2

Vul aan wat je al hebt

Kijk eerst goed naar wat je al hebt. Waarschijnlijk heb je in de loop der tijd al van alles verzameld wat prima in je nieuwe huishouding past. Denk aan kleding, tassen, bedlinnen, handdoeken, serviesgoed en andere must-haves. Vul dat aan. Dat scheelt geld!

tip 3

Bespaar waar je kunt

De mooiste dag van je leven moet perfect zijn, natuurlijk. Maar het is ook heel fijn als je daarna ook nog financiële armslag hebt! Bespaar dus waar je kunt. Bijvoorbeeld door eens op De Bazaar inspiratie op te doen en als je iets moois ziet dan af te dingen. Dat is hier heel normaal.

tip 4

Maak een lijst!

Met een lijst van must-haves in je hand geef je minder uit en vergeet je niets. Maak een lijst voor de bruiloft (ceremonie en after party), de huwelijksreis en je uitzet. Er zijn genoeg voorbeeld lijstjes te vinden om je op weg te helpen, bijvoorbeeld hier op "Help, ik ga"

Route, parkeren, openingstijden & praktische tips

Doe makkelijke schoenen aan, neem een flesje water mee en neem de tijd om te lunchen (bijvoorbeeld in Hal 30 Foodcourt).

Gebruik de plattegrond om je te oriënteren. Hier staan ook contactgegevens van de winkels op.

Parkeren

Rondom De Bazaar liggen onze 5 parkeerterreinen (P1 t/m P5). Deze terreinen zijn het dichtste bij de winkels, scheelt weer sjouwen! En let op: als De Bazaar open is, dan is het in de straten om ons heen ook betaald parkeren en er wordt veel gecontroleerd. je bent dus bij ons ook nog eens het goedkoopste uit. Op P4 staan bovendien laadpalen voor elektrische auto's. Koop vast een parkeerkaartje, dan heb je zeker plek.

Route

De makkelijkste route met de auto is via de A9. Je komt dan uit bij P1. Met de trein en de bus kan ook. Kijk hier voor alle route informatie.

Openingstijden

We zijn elk weekend open, tussen 10 en 18 uur uur.

Minder validen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque finibus commodo nibh, ut elementum velit sollicitudin at. Donec suscipit commodo risus. Nunc vel orci eget ligula elementum consequat. Fusce velit erat, convallis scelerisque aliquet ut, facilisis egestas tellus. Quisque sit amet sapien placerat, ultricies sapien ut, vestibulum ex.

Honden

Honden mogen mee, maar je moet ze wel aanlijnen en hun grote boodschap opruimen. Ze mogen alle hallen in.

Let op: in sommige restaurants en winkels mogen ze niet naar binnen. Dat bepaalt de ondernemer, dus vraag het voor de zekerheid.

 

Pinnen

Een aantal winkels heeft geen pinapparaat. Gelukkig zitten er geldautomaten over het hele terrein verspreid. Bovendien kun je bij de receptie geld pinnen.

 

Toiletten

Er zitten overal op het terrein toiletgroepen. Toiletten voor minder validen zitten in Hal 30, op de Buitenmarkt tussen Hal 3 en Hal 5 en bij Hal 31.

WiFi

Op het hele terrein is gratis WiFi, dus je kunt meteen je aankopen op social media delen of je besties vragen wat ze ervan vinden.

 

    Tags