Beverwijk - 28 oktober 2021

De Bazaar is tot erkend leerbedrijf benoemd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). En daar zijn we blij mee!

De Bazaar vindt het belangrijk om te investeren in toekomstig personeel. Het geeft flexibele versterking van een team, maar er komt ook altijd een frisse wind aan kennis en ideeën binnen. De Bazaar krijgt ook regelmatig verzoeken binnen voor een stageplaats. Het is een win-win situatie; de leerling kan de benodigde ervaring opdoen en wij kunnen onze kennis overdragen en hebben extra hulp.

Faciliteiten
De Bazaar is er trots op dat ze aan voorwaarden voldoen die het SBB stelt, zoals:
  • Een geschikte werkplek
  • Indien nodig persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Vertrouwenspersoon
  • Bedrijfshulpverlening
  • Beveiliging
  • Gedragsregels
  • Begeleiding van de stagiaire
In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, schuilt er achter De Bazaar een professionele organisatie met diverse afdelingen, zoals een afdeling Marketing, een financiële administratie, de afdeling Verhuur, Terreinbeheer en de afdeling Facilitair. Diverse disciplines waar veel te leren valt!

Op de afdeling Marketing en de afdeling Terreinbeheer werken momenteel al stagiaires en half november starten er 2 stagiaires op de afdeling Facilitair. Dus stagiaires van Nederland, jullie zijn welkom!

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is een afwisselende en exotische combinatie van outlets, boetieks en overdekte markten en foodstands en restaurants (rond de 1.200 winkels in totaal). Sinds de oprichting in 1980 ontmoeten de meest uiteenlopende culturen elkaar op De Bazaar. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat het in de top 3 van meest populaire dagtrips.

De Bazaar bestaat uit onder andere: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk (belangrijk knooppunt in wereldhandel van 24kt goud), outlets met Internetretouren nog in de doos, met kortingen tot 70%.

De Bazaar is elk weekend anders, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags