dutch grand prix

Beverwijk - 24 augustus 2021

De Bazaar is Dutch Grand Prix Parkeer & Shuttle Punt

Van 30 augustus tot en met 5 september zijn De Bazaar parkeerterreinen P0 en P1 gereserveerd voor crew en bezoekers van de Dutch Grand Prix. Iedereen wordt met maar liefst 70 shuttle bussen naar Zandvoort heen en weer gereden.

Dat betekent in het weekend van 3 t/m 5 september voor de bezoekers en huurders van De Bazaar verkeers- en parkeeroverlast.

De Bazaar informeert bezoekers en huurders over de overlast via email, social media en de website.

Bezoekers worden met borden en verkeersbegeleiders omgeleid naar de Randweg voor P2, P3, P4 (uitgebreid met P6) en de Wijkermeerweg voor P5. Op de Parallelweg geldt ter hoogte van de Bazaar een snelheidsbeperking tot 30 km/u. De Ringvaartweg wordt op 3 september een dag extra afgesloten voor doorgaand verkeer.


Alles op een rijtje:

  • 30 augustus t/m 5 september, dus ook door de week
  • P0 en P1 zijn gesloten voor bezoekers van De Bazaar
  • Er geldt een snelheidsbeperking op de Parallelweg ter hoogte van de Bazaar tot 30 km/u.
  • De Ringvaartweg wordt op vrijdag 3 september afgesloten voor doorgaand verkeer (t/m zondag)
  • Open voor bezoekers zijn de volgende (extra) parkeerterreinen open:
  • Via de Randweg: P2, P3, en P4 (P4 wordt uitgebreid met P6)
  • Via de Wijkermeerweg: P5

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is een afwisselende en exotische combinatie van outlets, boetieks en overdekte markten en foodstands en restaurants (rond de 1.200 winkels in totaal). Sinds de oprichting in 1980 ontmoeten de meest uiteenlopende culturen elkaar op De Bazaar. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat het in de top 3 van meest populaire dagtrips.

De Bazaar bestaat uit onder andere: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk (belangrijk knooppunt in wereldhandel van 24kt goud), outlets met Internetretouren nog in de doos, met kortingen tot 70%.

De Bazaar is elk weekend anders, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags