megakermis

Beverwijk - 13 september 2021

Megakermis op P5 van De Bazaar

Afgelopen zaterdag 11 september opende de grootste kermis van Noord-Holland haar deuren op P5 van De Bazaar. Gedurende het weekend genoten meer dan 30.000 bezoekers van de 60 attracties. Gezelligheid en met in achtname van de RIVM richtlijnen. Daarmee was de opening een groot succes.

De megakermis dankt haar naam aan drie grote bijzondere attracties. De meest in het oog springend is het reuzenrad. Vers van de Dutch Grand Prix staat het nu voor het eerst sinds Corona weer op de kermis. De tweede is de hoogste zweeftoren van Europa: 80 meter hoog en normaal alleen in grote steden zoals Genève. Tenslotte de Gladiator: een molen waarin bezoekers om de as van de molen en om hun eigen stoel draaien en op die manier twee keer zo zwaar worden.

Naast de mega attracties zijn er ook een spookhuis, schiettenten, botsauto’s en alle andere vaste attracties.

De kermis blijft tot en met 22 september staan en is dus ook doordeweeks geopend. P4 van De Bazaar blijft speciaal voor de kermis open.


Alles op een rijtje:

  • 11 t/m 22 september, dus ook door de week
  • Op P5 van De Bazaar
  • Je kunt parkeren op P4 (betaald) en dan achter Hal 4 langslopen
  • Openingstijden:
  • Maandag t/m vrijdag: 14:00 - 23:00 uur
  • Zaterdag: 11:00 - 00:00 uur
  • Zondag: 11:00 - 23:00 uur

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is een afwisselende en exotische combinatie van outlets, boetieks en overdekte markten en foodstands en restaurants (rond de 1.200 winkels in totaal). Sinds de oprichting in 1980 ontmoeten de meest uiteenlopende culturen elkaar op De Bazaar. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat het in de top 3 van meest populaire dagtrips.

De Bazaar bestaat uit onder andere: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk (belangrijk knooppunt in wereldhandel van 24kt goud), outlets met Internetretouren nog in de doos, met kortingen tot 70%.

De Bazaar is elk weekend anders, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags