Beide

Kerstdagen

open


Beverwijk - 14 december 2021

De Bazaar is 1e en 2e Kerstdag een populaire bestemming

De Bazaar is traditioneel op beide kerstdagen gezellig druk. Ook in deze periode van Corona verwacht De Bazaar veel bezoekers veilig te mogen verwelkomen.

Veilig:

De Bazaar heeft veel moeite gedaan om het bezoekers mogelijk te maken De Bazaar zo veilig mogelijk te bezoeken. Hele straten met kramen zijn verplaatst, zodat alle gangpaden meer dan 3,5 meter breed zijn. Je kunt hier dus goed 1,5 meter naleven. De Bazaar maakt gebruik van telcamera's, die anoniem het aantal bezoekers in een hal tellen. Zo kan De Bazaar drukte managen. Verder heeft De Bazaar tot nu toe al meer dan 1.150.000 mondkapjes gratis uitgedeeld aan bezoekers en er liggen er nog veel meer op de plank te wachten.

Gezellig:

Behalve al het werk om De Bazaar zo veilig mogelijk te maken hebben we veel gedaan om De Bazaar extra gezellig te maken. We hebben 2,5 kilometer ofwel tienduizenden lampjes opgehangen om de lantarenpalen, bomen en kerstbomen. Boven de Boulevard en op de gevels hangen guirlandes en in de Passage hangen grote kroonluchters. In de hallen hangen honderden grote kerststerren. Als klap op de vuurpijl speelt een Kerstmannenband van zes Kerstmannen sterk overal op De Bazaar vrolijke Dixieland muziek.

Opening met Nieuwjaar:

Op zaterdag 1 januari is De Bazaar gesloten. Op 2 januari is De Bazaar open tussen 10:00 en 17:00 uur.

Alles op een rij:

  • Beide kerstdagen tussen 10:00 en 17:00 uur open.
  • 1 januari gesloten.
  • 2 januari open.
  • Toegang gratis.
  • Rolstoelvriendelijk.
  • Hulphonden en kleine honden mogen aangelijnd mee.

Corona regels:

De volgende landelijke maatregels gelden ook op De Bazaar: 

  • Voor bezoek van restaurants met zitgelegenheid en terrassen is een geldige QR code verplicht.
  • In alle hallen is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. 
  • Niet essentiële winkels zijn om 17:00 uur gesloten en de rest om 20:00 uur.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is een afwisselende en exotische combinatie van outlets, boetieks en overdekte markten en foodstands en restaurants (rond de 1.200 winkels in totaal). Sinds de oprichting in 1980 ontmoeten de meest uiteenlopende culturen elkaar op De Bazaar. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat het in de top 3 van meest populaire dagtrips.

De Bazaar bestaat uit onder andere: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk (belangrijk knooppunt in wereldhandel van 24kt goud), outlets met Internetretouren nog in de doos, met kortingen tot 70%.

De Bazaar is elk weekend anders, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Tags