helemaal veilig open

Beverwijk - woensdag 26  januari  2022

De Bazaar gaat komend weekend veilig helemaal open

Vanaf dit weekend is De Bazaar weer helemaal geopend voor bezoekers, binnen de richtlijnen van de overheid. Winkels en horeca mogen tot 10 uur ‘s avonds open.

Veilige plek

Met een reeks van maatregelen heeft De Bazaar ervoor gezorgd dat bezoekers veilig kunnen winkelen.

Mondkapjes

De Bazaar deelt per weekend gemiddeld 5.000 mondkapjes gratis uit aan bezoekers en ondernemers.

Ruime routes

De Bazaar heeft vier belangrijke ingangen. Daardoor worden de bezoekers automatisch verspreid over het hele terrein. Bovendien heeft De Bazaar alle smalle paden verbreed tot tenminste 4 meter. Daardoor kan iedereen overal 1,5 meter afstand houden. Telcamera’s houden bij hoe druk het in hallen is en geven via een groen licht aan dat bezoekers hallen veilig kunnen betreden.

Horeca en foodcourts open

De Bazaar heeft alle horecaondernemers geïnformeerd over nieuwe geldende Coronaregels. Voor onze foodcourts voert De Bazaar zelf deze maatregels uit. Hieronder vallen onder andere een maximum aan zitplekken en minimaal 1,5 meter afstand tussen de zitplekken.

Corona regels:

De volgende landelijke maatregels gelden ook op De Bazaar: 

  • In alle hallen is het dragen van een mondkapje verplicht.
  • Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. 
  • Voor bezoek van restaurants met zitgelegenheid en terrassen is een geldige QR code verplicht.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets  en horeca uit alle delen van de wereld.

Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar uit heel Nederland staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips. De Bazaar bestaat onder andere uit de grootste Versmarkt van Nederland; de Goudsouk -een van de knooppunten in de wereldhandel in 24kt goud, de exotische Oosterse Markt, outlets met Internetretouren nog in de doos tegen kortingen tot 70% en twee foodcourts met tientallen foodstands uit De Bazaar wereldkeuken. 

Ons voordelige, gevarieerde en steeds wisselende aanbod is zo aantrekkelijk dat de gemiddelde bezoekduur meer dan 3 uur bedraagt.


Tags