Vakantiepret!

Als je zin hebt om even helemaal weg te zijn: dan loop je de Oosterse route op De Bazaar. Op de Oosterse markt, in Mihrab en in de Goudsouk ruikt het anders, klinkt het anders en ze verkopen er andere producten. Exotischer kan niet.

De Bazaar heeft super veel eigentijds aanbod uit Azië en het Midden-Oosten. Bijna de helft van onze winkels hebben een exotisch assortiment.

Keukenartikelen

Je kunt hier alles krijgen uit het Oosterse huishouden: van stoommandjes en woks tot tajines op inductie en dubbele theepotten voor de tsai.

Verswaren, specerijen en kruiden

Verder natuurlijk alle mogelijke soorten noedels, soja sausen en kimchi uit China, Korea, Japan en Vietnam, aangevuld met halal levensmiddelen uit Marokko, Turkije, Iran, Irak, Syrië, Afghanistan, Egypte en Libanon. 

Mode

Kimono's zul je bij ons helaas niet vinden, maar allerlei andere traditionele en moderne Oosterse kleding des te meer. Zogeheten "modest fashion" en rijk versierde ceremoniële gewaden gebroederlijk naast elkaar.

Woninginrichting

Altijd al willen weten hoe de eigentijdse Arabische huiskamer eruit ziet? Denk Eric Kuster stijl en je komt een heel eind. Op de Oosterse route kom je het allemaal tegen: van antiek en handgemaakt tot moderne machinaal gemaakte spullen. 

Lunch, diner en afhalen

Je vindt de foodstands uit De Bazaar wereldkeukens op het foodcourt in Hal 30. Proef ter plekke of neem het mee naar huis.

Neem de route mee

Scan de QR code om de route op je telefoon te zien:

scan de qr code

Attendeer je vrienden op de Oosterse route:

Bekijk de winkels

Hieronder staan de winkels van de Oosterse route. 

 • Blader door de hele lijst om ideeën op te doen
 • Klik op een foto voor meer informatie over de winkel
 • Gebruik de zoekbalk hieronder als je naar iets speciaals op zoek bent

Winkels op de plattegrond

Route, parkeren, openingstijden & praktische tips

 • Parkeren: Rondom De Bazaar liggen onze 5 parkeerterreinen (P1 t/m P5). Deze terreinen zijn het dichtste bij de winkels, scheelt weer sjouwen! En let op: als De Bazaar open is, dan is het in de straten om ons heen ook betaald parkeren en er wordt veel gecontroleerd. Je bent dus bij ons ook nog eens het goedkoopste uit. Op P4 staan bovendien laadpalen voor elektrische auto's
 • Route: De makkelijkste route met de auto is via de A9. Je komt dan uit bij P1. Met de trein en de bus kan ook. Kijk hier voor alle route informatie.
 • Openingstijden: We zijn elk weekend open, vanaf 10 uur.
 • Honden: Honden mogen mee, maar je moet ze wel aanlijnen en hun grote boodschap opruimen.
 • Minder validen: De Bazaar is rolstoelvriendelijk en bovendien hebben we rolstoelen te leen bij de receptie. Nadat je €50,- borg betaald hebt, krijg je er een mee. De borg krijg je weer terug bij inlevering van de rolstoel. Wil je hier gebruik van maken, dan kun je het beste parkeren op P4. Die zit het dichtste bij de receptie.
 • Pinnen: Veel van de winkels werken nog met cash, maar er zitten geldautomaten over het hele terrein verspreid. Bovendien kun je bij de receptie geld pinnen.
 • Toiletten: Er zitten overal op het terrein toiletgroepen. Toiletten voor minder validen zitten in Hal 30, op de Buitenmarkt tussen Hal 3 en Hal 5 en bij Hal 31.WiFi: op het hele terrein is er gratis WiFi.
 • Lekker winkelen: Doe makkelijke schoenen aan, neem een flesje water mee en neem de tijd om te lunchen (bijvoorbeeld in Hal 30 Foodcourt). Gebruik de plattegrond om je te oriënteren. Hier staan ook contactgegevens van de winkels op.

Tags