PASAR


8 & 9 oktober 2022

Beverwijk, dinsdag 4 oktober 2022

Wegens succes herhaald: derde Pasar op De Bazaar

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober vindt de Pasar plaats in Hal 2: Selamat detang (welkom)!

Altena Evenementen, dé Pasar Malam specialist, heeft samen met De Bazaar ruim 30 kramen geregeld met eten, drinken, entertainment en allerlei leuke, mooie en handige Indonesische producten. En extra bijzonder voor een Pasar: gratis entree!

Een bezoek aan de Pasar is een minireis naar Indonesië: je kunt er shoppen, lekker eten en genieten van de Indonesische cultuur.

Shopping:

De Pasar huisvest divers aanbod typisch Indonesische producten zoals sambals, bumbu, kroepoek en andere toko producten. Verder zijn er Indonesische kleding en sieraden. Voor je huis zijn er traditionele en decoratieve artikelen uit onder andere Bali. Je kunt er zelfs terecht voor een ontspannen stoelmassage of voor het laten zetten van Henna.

Horeca:

Rondom het terras in Hal 2 zijn er lekker pittige Indonesisch gerechten te krijgen: bami, nasi, telo (gebakken cassave), bloedworst, bao buns (gevulde gestoomde broodjes), en natuurlijk sateh. Er is tjendol (kokosmelk met siroop) om te drinken en speciaal Indonesisch ijs ina allerlei smaken.

Cultuur en entertainment:

Op elk hele uur is er een optreden op het terras in Hal 2. 

Op zaterdag 8 oktober:
  • Sinar band
  • Dansgroep Sakir Ayu
  • Dewi Mass zangeres

  
Op zondag 9 oktober:

  • Xanur band
  • Dansgroep Sakir Ayu
  • Zanger buddy mitchell
  • Hanna Latuharharry 

Presentatrice : Milly Akerina

Belangrijke informatie:

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk een verrassende combinatie van 1200 winkels, kramen, outlets  en horeca uit alle delen van de wereld. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 van meest populaire dagtrips. 


Tags