prik en teststraat op de bazaar

De Bazaar huisvest vanaf 2 maart een xxl prik en teststraat op P0.

Beverwijk - 15 februari 2021

Deze week start de bouw van een prik en testststraat op De Bazaar in Beverwijk. De straat komt op P0 en wordt maar liefst 10.000m2. Voor het vaccineren worden er ook wachtruimtes ingericht voor de verplichte 15 minuten wachttijd na de vaccinatie.

Tevens komt er een drive trough teststraat.   Voor het vaccineren worden er ook wachtruimtes ingericht voor de verplichte 15 minuten wachttijd na de vaccinatie.

De locatie ligt voor de hand, omdat het goed bereikbaar is en er voldoende ruimte is.

De prik- en teststraat is een samenwerking van de gemeente Beverwijk, Intertent, de GGD en De Bazaar.

Burgemeester Martijn Smit van Beverwijk sprak afgelopen week grote erkentelijkheid uit aan directeur George Zapantoulis van De Bazaar voor het feit dat hij de mogelijkheid biedt voor het vestigen van de vaccinatielocatie.

Op 2 maart is de straat operationeel. 

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 40 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar staat De Bazaar in de top 3 dagtrips samen met de Efteling.

De Bazaar is een verrassende combinatie van in totaal 1.200 outlets, boetieks en overdekte markten. Hieronder vallen: de Oosterse Markt, de grootste Versmarkt van Nederland, de Goudsouk met 22 juweliers onder 1 dak en Europees knooppunt in de goudhandel, de Foodhal met tientallen restaurants uit de Bazaar wereldkeuken, de Nostalgische markt, of één van de outlets waar je met kortingen tot 70% merkartikelen kan kopen.

Wisselend aanbod maakt De Bazaar elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en gezellig bij mooi én slecht weer.


Tags