Babywinkels

In de babywinkels op De Bazaar vind je originele en betaalbare babymode, speelgoed en spulletjes voor de babykamer.

Alles over de babywinkels op De Bazaar

Ben je op zoek naar leuke en voordelige spullen voor je baby of voor een kraamcadeau? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de babywinkels op De Bazaar in Beverwijk. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je kleintje, van kleding en verzorging tot meubels en speelgoed. En dat allemaal voor een heel aantrekkelijke prijs!

De Bazaar is de grootste overdekte markt van Europa, waar je elke weekend kunt genieten van een gezellige en multiculturele sfeer. Er zijn meer dan 1000 kramen en winkels, waar je allerlei producten kunt vinden, van mode en elektronica tot beauty en hobby. Maar De Bazaar is ook dé plek voor babywinkels. Er zijn meerdere winkels en kramen te vinden waar je originele en betaalbare artikelen voor jouw kindje en de kinderkamer kunt kopen.

Wat verkopen de babywinkels allemaal?

De babywinkels op De Bazaar hebben een ruim en gevarieerd aanbod. Je kunt er terecht voor: 

Je vindt er zowel goedkopere modellen als merkartikelen met hoge kortingen. Bij De Bazaar kun je slim inkopen doen en de kinderkamer al snel voor de helft goedkoper inrichten dan wanneer je naar een babywinkel in de winkelcentra gaat.

De babywinkels op De Bazaar zitten niet op één plek, maar vind je verspreid over het hele terrein. Ook zijn er specifieke winkels die bijvoorbeeld alleen kinderwagens of speelgoed verkopen. Je kunt dus lekker rondsnuffelen en ontdekken wat er allemaal te koop is. En als je even wilt pauzeren, kun je genieten van iets lekkers bij een van de 60 foodstands en restaurants op De Bazaar.

Dus waar wacht je nog op? Kom snel naar De Bazaar in Beverwijk en laat je verrassen door de leuke en voordelige babywinkels. Je kunt er ieder weekend terecht, van 10:00 tot 18:00 uur. Er is genoeg parkeergelegenheid binnen loopafstand en je kunt ook makkelijk met het openbaar vervoer komen. De Bazaar is de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin!

Waar op De Bazaar?

➡️ Scroll door de winkels hieronder om te zien wat er allemaal aan babywinkels op De Bazaar zit. Klik op een winkelkaart voor meer informatie en de locatie van de winkel op De Bazaar.

Tips voor een beperkt budget

Juist als je een klein budget hebt kun je prima bij ons slagen. Een kinderwagen, autozitje of kinderbedje kan erg duur zijn. Bij onze babywinkels heb je keuze uit betaalbare modellen, maar je kunt ook terecht bij onze outlet-winkels.

 

✓ Outlets met elektrische en elektronische babyproducten

Er is een aantal outlets waar je afgeprijsde merkartikelen met hoge kortingen kunt kopen. De merkartikelen zijn internet-retouren nog in de doos en met garantie of komen uit onverkochte voorraden van winkelketens. Je moet wel even zoeken, maar kortingen tot wel 70 procent maakt dat de moeite zeker waard. Voorbeelden van babyproducten die regelmatig met grote korting in de outlets liggen zijn:

➡️ De outlets zitten in de booghallen (Hal 4) en in Hal 30 (aan de kant van het parkeerterrein).

✓ Outlets met meubels voor de babykamer

Je babykamer kun je inrichten door de verschillende meubel-outlets te bezoeken. We hebben outlets van Leen Bakker en Maxi Comfi. Verder hebben we winkels met beddengoed, gordijnen en ander woningtextiel.

➡️ De meubeloutlets zitten in de booghallen (Hal 4) en in Hal 30 (aan de binnenboulevard).

✓ Luiers, babydoekjes en verzorgingsproducten

Ook voor drogisterijartikelen moet je op De Bazaar zijn. Er zitten veel drogisten in Hal 25 en 26, lekker dicht bij elkaar. Je kunt er veel geld besparen op bijvoorbeeld:

➡️ De drogisten zitten vooral in Hal 25.

Waar kun je het beste parkeren?

Babywinkels zitten niet op één plek, maar vind je echt verspreid over De Bazaar. Daarom kun je het beste op P1 parkeren, dan zit je lekker centraal.

  • Babykleding vind je bijvoorbeeld in Hal 5, Hal 30 en op de Oosterse Markt.
  • De meubeloutlets vind je in de Booghallen en in Hal 30.
  • De drogisterijen in Hal 5, Hal 25 en de Oosterse markt

Kant en klare winkelroutes

We hebben drie winkelroutes samengesteld die je misschien handig zult vinden. 

De eerste route die ik je wil voorstellen is de kinderroute. Deze route bestaat uit een selectie van al het aanbod voor kinderen tot 12 jaar inclusief de kinderactiviteiten op De Bazaar.

De andere routes zijn speciaal voor moederdag en vaderdag, met allerlei gezellige tips en kleine cadeautjes om deze speciale dagen te vieren.

Aanbevolen
De kinderroute voor gezinnen met kids onder de 12 jaar

Kinderroute

Beoordeling: 5/5

Voor gezinnen met kinderen onder de 12 jaar: leuke winkels, kinderactiviteiten en tips.

Moederdag met een beetje hulp van De Bazaar

Moederdag route

Beoordeling: 4/5

Voor iedereen die mama een fijne dag wil bezorgen: leuke cadeautjes, activiteiten, lunch en diner suggesties en tips om er een memorabele dag van te maken.

Vaderdag route

Vaderdag route

Beoordeling: 4,5/5

Voor iedereen die papa wil verrassen met een origineel cadeautje: leuke winkels, recepten en andere tips.

Voorzieningen voor baby's tijdens het winkelen

  • Baby verschonen. In vrijwel alle toiletgroepen zit een plekje waar je je baby kunt verschonen. Neem wel zelf luiers en doekjes mee.
  • Kinderwagen vriendelijk. Alle hallen zijn drempelloos, dus je kunt overal makkelijk met de kinderwagen in.
  • Activiteiten voor oudere broers en zussen. Heb je ook oudere kinderen bij je, dan kun je hen vast een plezier doen met een van de activiteiten. Er is een draaimolen en een zweefmolen (Boulevard), een minipretparkje (Hal26) en er zijn paardjes om op rijden (Hal 30 Mihrab en Randweg).
  • Rolstoelen. Loop je moeilijk, dan kun je van ons een rolstoel lenen. Je kunt een rolstoel ophalen bij het marktkantoor. We vragen € 50,- borg en die krijg je naderhand als de rolstoel weer terug is van ons retour. In dat geval kun je het beste op P4 parkeren, want die zit tegenover het marktkantoor.
  • Let op: er is helaas geen aparte ruimte om rustig te voeden of te kolven.