Speelgoedwinkel


Ben jij op zoek naar een grote speelgoedwinkel? De Bazaar in Beverwijk wordt ook wel de grootste speelgoedwinkel uit de omgeving genoemd! Je vindt er héél veel (merk)speelgoed, en vaak voor bijzonder lage prijzen.

Op De Bazaar vind je héél veel speelgoed! Zo vind je er onder andere veel groot (elektrisch) speelgoed, waarmee je de blits maakt op iedere verjaardag. Verder vind je er veel merkspeelgoed met hoge korting, gadgets en games, maar bijvoorbeeld ook knuffeldieren, knutselspullen, spelletjes voor het hele gezin en houten speelgoud! Doordat het speelgoed tot aan de plafonds is opgestapeld, is dit voor kinderen een heus speelgoedparadijs! 

Als je op zoek bent naar een stoere lichtgevende elektrische auto of een te gekke muziekmakende (geen zorgen: er zit een uit-knop op) roze loopscooter, dan ben je op De Bazaar aan het juiste adres. In veel van onze speelgoedwinkels geldt: hoe gekker hoe beter!

Kom jij van het weekend speelgoed kopen op De Bazaar? Kijk dan vooral even op de plattegrond zodat je weet waar je de speelgoedwinkels kunt vinden!

Over speelgoedwinkels op De Bazaar

Groot elektrisch speelgoed

De Bazaar staat vooral bekend als grote speelgoedwinkel door haar gigantische assortiment in groot elektrisch speelgoed. Van een afstand zie je al de winkels oplichten waar dit verkocht wordt! 

Een andere reden waarom De Bazaar als grote speelgoedwinkel bekendstaat is het aanbod van merkspeelgoed tegen hele hoge kortingen. De bekende speelgoedtrein of het bekende piratenschip waar je in de winkel al snel zeventig euro voor betaald, koop je bij de outlet stores op De Bazaar al snel voor de helft van de prijs. 

Deze outlets zijn zo goedkoop, omdat het speelgoed dat ze verkopen vaak retour is gekomen bij internet winkels. De verpakking is origineel en meestal is er niets mee aan de hand. Als er wel iets mis blijkt te zijn is dat ook geen probleem, want je krijgt gewoon fabrieksgarantie!

Tip van De Bazaar

Bonus tip: verjaardagen en feestdagen hoeven niet meer zó duur te zijn! Binnen een dagje Bazaar kan je voor het hele jaar cadeautjes kopen tegen goede prijzen! Ander voordeel is dat je er daarna niet meer over hoeft na te denken! Jij hebt alles al in huis voor je neefjes, nichtjes, petekinderen, buurkinderen en pasgeborenen!


Grote speelgoedwinkel voor authentiek speelgoed

De Bazaar heeft ook veel kraampjes waar authentiek speelgoed wordt verkocht. Voor de echte snuffelaars onder onze bezoekers zijn hier de leukste ontdekkingen te doen. Als je de tijd neemt, dan vind je veel handgemaakt speelgoed. Ook antiek speelgoed vind je onder andere op de talloze kraampjes op de Kofferbakmarkt en op de Nostalgische Markt.

Uitje voor kinderen

Een grote speelgoedwinkel klinkt natuurlijk al als een geweldig uitje voor kinderen. Tel daar de leuke kinderattracties bij op en je hebt zeker weten feest! Dit maakt het dan ook extra leuk om samen met je kinderen de grootse speelgoedwinkel van de regio te bezoeken! 

Waar kun je het beste parkeren?

Merkspeelgoed met korting vind je in de outlet winkels in de Booghallen, in Hal 1 en in Hal 30. Overig speelgoed vind je verspreid over De Bazaar. Bijvoorbeeld in Hal 30, Hal 31 van de Oosterse Markt en in Hal 2 en 5. Omdat de winkels op verschillende plekken op De Bazaar te vinden zijn maakt het niet zoveel uit op welk parkeerterrein je parkeert. Parkeer bijvoorbeeld op P4, of de grote parkeerplaatsen P0 of P1. Tweedehands speelgoed vind je op de Kofferbakmarkt en op de Nostalgische Markt, hiervoor kun je het beste parkeren op de parkeerterreinen P0 en P1.