Hal 30


In Hal 30 vind je de grootste Food Hal van De Bazaar, outlets met A merken, woninginrichting en allerlei kinderspullen zoals goedkoop speelgoed en schoenen. 

Hal 30 is de grootste hal van De Bazaar. Er zit van alles in, maar deze zaken mag je niet missen:

  • De Food Hal: koks uit alle delen van de wereld bereiden verse maaltijden naar Oma's recept. En: veel voor weinig! 
  • In Mihrab: Oosterse ambachten: een koffiebrander, koekjesbakker, plat brood baksters, een parfum melangeur, feestjaponnen coupeuze, en zo voorts  
  • De Aziatische supermarkt Amazing Oriental verkoopt alles wat je nodig hebt voor de Japans, Chinese, Koreaanse en Indiase keuken. Restaurantkwaliteit!
  • Meubels en woninginrichting: aan de kant van P9 en de Randweg zitten zowel Nederlandse als Oosterse woninginrichters en outlets
Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: Als het regent, of als je haast hebt neem je de Passage. Deze binnenboulevard brengt je droog van Mihrab naar Hal 25 en loopt parallel aan de Boulevard. Langs de passage zitten kleine boetiekjes met kleding, kinderschoenen en hebbedingetjes

Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over Hal 30

Aanbod in Hal 30

Hal 30 wordt horizontaal in tweeën gedeeld door de ‘Passage’. Aan de kant van de centrale Boulevard, vind je Mihrab met haar waterfontein, de Food Hal, het Muntplein met winkelpassage en enkele grote winkels voor herenmode maar ook voor gadgets. 

Als je de Passage passeert realiseer je je pas hoe groot Hal 30 is. Achter deze Passage vind je veel interieurwinkels voor zowel Oostelijke als landelijke interieurs. Producten die je in Hal 30 kunt krijgen zijn:

Amazing Oriental is ook vanaf de buitenkant direct te betreden met haar ingang op de Randweg. Zij hanteert ruimere openingstijden dan de rest van De Bazaar en is op doordeweekse dagen ook geopend.


Waar kun je het beste parkeren?

Hal 30 bevindt zich naast de hoofdingang van De Bazaar op de hoek van de centrale Boulevard. Als je Hal 30 wilt bezoeken kun je het beste op P1 parkeren.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.