Oosterse Markt   


Alle Oosterse producten bij elkaar: de Turkse, de Marokkaanse, de Afghaanse, de Griekse, de Sri-Lankese en -alles wat er tussen ligt- versmarkt, kruidenplein, huisraad, (kinder)kleding, boeken, parfums, stoffen, en keukenspullen: alles wat je nodig hebt en alles waarvan je niet eens wist dat je het nodig had 🙂

Minivakantie in het Midden-Oosten!

De Oosterse Markt bestaat uit vier hallen (bijna 3.000 m2) met elk een eigen assortiment:

  • De grootste Versmarkt van Nederland en het kruidenplein (Hal 32 en 33)
  • De Souk (Hal 34) met handgemaakte bruidsjaponnen, ambachtelijke producten, een Moskee en een koffiecorner met pittige koffie.
  • Hal 31 met huishoudelijke artikelen zoals enorme pannen voor als je hele familie bij je komt eten, de typische Turkse tulp theeglazen en tafeldecoratie in de stijl van Eric Kuster.  
  • In hal 32 zitten ook nog telefoonreparatie winkels. Ze repareren alle typen smartphones terwijl je wacht. Dankzij de vlakbij gelegen telecom groothandels hebben de winkels hier vrijwel alles op voorraad.

Nog meer handige tips en winkelroutes

Aanbevolen
oosterse route

Oosterse route

Beoordeling: 5/5

Als je zin hebt om even helemaal weg te zijn: dan loop je de Oosterse route op De Bazaar. Op de Oosterse markt, in Mihrab en in de Goudsouk ruikt het anders, klinkt het anders en ze verkopen er andere producten. Exotischer kan niet.

modest fashion

Modest Fashion

Beoordeling: 4/5

De Bazaar is een winkelgebied met aanbod uit alle windstreken: je vind hier Islamitische producten en mode uit allerlei regio's en landen. Je gezin, je huis en jij bescheiden mooi!

bruidsroute

Bruidsroute

Beoordeling: 4,5/5

De Bazaar heeft een grote sortering winkels met bruidsjaponnen, kostuums, schoenen en feestkleding van peuter tot puber. En we hebben een Goudsouk vol bruidsgoud!

Meer over de Oosterse Markt

de wereld in een doosje

Geweldig Oosters shoppen

Op De Bazaar kun je geweldig Oosters shoppen. Als je bij de Oosterse Markt de weg oversteekt, kom je in Mihrab. In dit Arabische winkelcentrum vind je heel veel mooie kleding en stijlvolle producten voor een Oosters interieur. Tegenover de Souk vind je Goudsouk waar je kunt shoppen voor het perfecte (huwelijks) cadeau.

Waar kun je het beste parkeren?

De Oosterse Markt bestaat uit Hal 31, 32, 33 en 34 van De Bazaar en bevindt zich aan de kop van de centrale Boulevard tegenover Goudsouk en Mihrab. Parkeren voor de Oosterse Markt kun je het beste op het grote parkeerterrein P1 of het kleinere P3.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.