De Grand Bazaar


Midden aan de centrale Boulevard vind je de Grand Bazaar: Hal 25 en 26. In Hal 25 zit het grootste aanbod van drogisterijproducten, inclusief de bekende merkparfums. In Hal 26 scoor je snel een trendy zomer- of winterjas tegen uitverkoopprijzen, zolang de voorraad strekt.

Ben je op zoek naar een goedkope drogisterij, kom dan naar Hal 25 voor de laagste prijzen. Je scoort hier crèmes, shampoo, tandpasta, scheermesjes en deodorant, maar vooral ook veel bekende merkparfums. Naast drogisterijartikelen worden o.a. tassen, portemonnees, telefoonaccessoires en sneakers aangeboden. Voor een professionele tattoo kun je terecht bij Saunders Tattoo shop aan de voorkant van Hal 25.

In Hal 26 wordt het hele jaar rond een uitgebreid assortiment aan jassen aangeboden tegen uitverkoopprijzen, van leren jassen tot en met de nieuwste collecties zomer- en winterjassen.

De Grand Bazaar herken je direct aan haar turquoise kleur en versiering met strikken. Hierdoor ziet het hele gebouw eruit als een ingepakt cadeautje.

Over de Grand Bazaar

Terrassen op het buitenplein

Aan de voorkant van de Grand Bazaar kun je tussen het winkelen door even bijkomen op één van de buitenterrassen. Deze terrassen liggen direct aan de centrale Boulevard, zodat je kunt genieten van het uitzicht en alle langslopende mensen. Als de zon te warm wordt, klappen wij grote turquoise parasols uit zodat je in de schaduw kunt afkoelen. 

Waar kun je het beste parkeren?

De Grand Bazaar is gevestigd in Hal 25 en 26 in het midden van de centrale Boulevard, tegenover de Booghallen. Achter de Grand Bazaar vind je dBuitenmarkt, met daarachter de KofferbakmarktParkeerterreinen P0 en P1 liggen recht achter de Grand Bazaar.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.