Goudsouk


In deze grootste schatkist van Europa vind je allerlei sieraden van hoog karaat goud tegen de laagste prijzen. Dit komt doordat alle juweliers in Goudsouk werken met dagprijzen voor goud en het is nog echt ook! 

In Goudsouk worden sieraden van goud met het allerhoogste karaatgehalte,  zilver, platina en andere edelmetalen verkocht. Je kunt hier een sieraad naar jouw eigen ontwerp laten maken door één van de internationale edelsmeden of een oud sieraad laten vermaken en/of repareren.

Oorbellen, armbanden, colliers, ringen, parels, edelstenen, horloges, een huwelijkscadeau voor een dierbare of voor jezelf, elk denkbaar sieraad is hier te koop. Goudsouk kun je niet missen als je over de centrale Boulevard van De Bazaar loopt omdat het gebouw lijkt op een flonkerende goudklomp! 

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: je betaalt een lagere prijs dan bij de bekende merken omdat in Goudsouk altijd gewerkt wordt met dagprijs van goud en edelstenen. Je betaalt dus geen opslag voor een merknaam. Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over de Goudsouk

Knooppunt in de wereld van goud

De Goudsouk is één van de drie knooppunten in de handel van 24 karaats goud. De andere zijn Londen en Dubai. De Goudsouk is het enige knooppunt waar alle juweliers onder een dak zijn gehuisvest.


Waar kun je het beste parkeren?

De Goudsouk ligt tegenover de Mihrab en de Oosterse Markt aan de centrale Boulevard van De Bazaar. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is P3.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.