Buitenmarkten


De twee buitenmarkten op de Bazaar zijn ieder weekend anders! Kortlopende aanbiedingen van allerlei producten, trendy mode voor de nieuwe seizoenen, collector items van de zolder van opa. Heb je zin om op zaterdag of zondag op de markt te snuffelen op zoek naar de schat? Het kan op De Bazaar!

De Bazaar is een unieke combinatie van outlets, winkels en kramen. Je vind er speciale producten uit alle werelddelen, sterk afgeprijsde internet retouren en grote voordeelpartijen.

Op De Bazaar worden ieder weekend ook twee buitenmarkten gehouden. Het aanbod op de buitenmarkten wisselt sterk en vaak. Kom dit weekend en snuffel door de tijdelijke aanbiedingen van allerlei producten, trendy mode voor de nieuwe seizoenen, en de collector items van de zolder van opa. 

Zoals je van De Bazaar gewend bent is het aanbod èn de prijs altijd verrassend, dus neem snel een kijkje!

Tip van De Bazaar

Tip: Zoek je het marktaanbod wat betreft eten, dan raden we je aan naar de overdekte Versmarkt in Hal 32 te gaan.

Over de wekelijkse markt

Waarom ga je naar de buitenmarkt?

Op de buitenmarkten vind je tijdelijke aanbiedingen in de gebruikelijke categorieën. Vooral trendy dames en herenkleding kun je er prima scoren.

Op Plein 7 staat bovendien een visboer, waar je de eerste Hollandse nieuwe of vers gerookte makreel kunt halen. Op plein 7 vind je ook veel elektronica zoals speakers, telefoonkabels en de nieuwste rage in elektrisch speelgoed. 

Op Plein 28 staat regelmatig een hengelsportwinkel. Vanuit Plein 28 loop je trouwens zo naar de kofferbakmarkt. Daar moet je zijn als je leuke tweedehands spullen wil kopen. Het aanbod verschilt van week tot week!


Waar kun je het beste parkeren?

De twee buitenmarkten liggen vrij ver uit elkaar. De eerste vind je op Plein 7, tussen hal 3 en hal 5. Voor deze markt kan je het beste parkeren op P4. De tweede buitenmarkt wordt gehouden op plein 28 achter de Grand bazaar (Hal 25 en 26). Voor deze markt kan je het beste parkeren op P0 of P1.