Nostalgische Markt


De Nostalgische Markt is verspreid over de hallen 1, 2, 3 en 5. Sla snel je slag in hal 1, eet ouderwetse poffertjes in hal 2, snuffel tussen de vintage in hal 3 en laat je verrassen in de meest gevarieerde markthal ooit: hal 5.

Hal 1 t/m 5: 

In hal 1 vind je onder andere cowboylaarzen en schoenen, bijoux, kleding en cadeau artikelen.

In Hal 2 kun je op het Food Court goeie broodjes en, lekker ouderwets gezellig, poffertjes of een rookworst eten. Verder vind je hier woonartikelen in landelijke stijl en je kunt er lampen op maat laten maken.

In Hal 3 vind je vintage uit opa's zolder, maar ook goed tweedehands gereedschap, stevige werkkleding en collectors items zoals LP's en platenspelers.

In Hal 5 zit (bijna) alles. Dus wil je de Bazaar in een notendop, ga dan in elk geval naar Hal 5. Lekker even sfeer proeven en ook nog bijzondere collectors items en voordeeltjes tegen komen!

Over de Nostalgische Markt

Hal 1 Nostalgische Markt

In hal 1 vind je onder andere cowboylaarzen en schoenen, bijoux, kleding en cadeau artikelen. Het aanbod wisselt van week tot week.

Hal 2 Nostalgische Markt

In Hal 2 vind je een Food Court met een Parijse nostalgische sfeer, een traditionele poffertjeskraam en verschillende food stands. Verder vind je vooral diverse verrassende speciaalzaken. Winkels die je er kunt vinden zijn:

Naar Hal 2 ga je dus om even iets te eten op het Food Court, of om verrast te worden door de variëteit aan winkels en stands die er is.

Hal 2 - Worstenboer

Hal 3 Nostalgische Markt

Hal 3 is volledig ingericht voor vintage en tweedehands spullen. Iedere hoek heeft zijn eigen specialisatie. Helemaal achterin waan je je in een Franse brocante ambiance en kun je de gekste decoratieve vintage spullen kopen.

Aan de andere kant van Hal 3 zit een grote tweedehands gereedschapwinkel. Hier kun je als hobbyist of professional met flinke korting al het elektrische gereedschap vinden dat je zoekt.

In Hal 3 vind je verder veel werkkleding, tweedehands lampen en allerhande gebruikte elektronica.

Hal 3 Nostalgische Markt

Hal 5 Nostalgische Markt

In Hal 5 vind je heel veel verschillende winkels en marktkramen met een uitgebreid en sterk variërend productassortiment. De volgende winkels kom je tegen in Hal 5:

Waar kun je het beste parkeren?

Hal 1, 2, 3 en 5 bevinden zich in de uiterste hoek van De Bazaar. Hal 5 ligt aan het einde van de centrale Boulevard. De andere hallen zijn via Hal 5 of parkeerterrein P5 te bereiken. Als je de Nostalgische Markt als eerste wil bezoeken kan je dus het beste op parkeerterrein P5 parkeren.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.