Food Hal


In maar liefst twee verschillende foodhallen kun je genieten van heel veel wereldgerechten tegen super betaalbare prijzen. Beide foodhallen hebben ruim voldoende zitplaatsen. Je kunt er dus ook met grotere groepen eten, terwijl iedereen zijn eigen keuken kan kiezen!

Liefhebbers van foodhallen zijn op De Bazaar in Beverwijk aan het juiste adres, want De Bazaar heeft er namelijk twee.

  1. De grootste Food Hal zit in Hal 30. Het food court heeft een oosterse uitstraling door de kroonluchters en lampen boven het terras. Die zijn speciaal voor de Bazaar in Istanbul gemaakt. Nog belangrijker: de koks van foodstands rondom het terras komen uit alle delen van de wereld. Ze koken volgens oma's recept (en oma houdt ze in de gaten 😉 )
  2. Het Food Court in Hal 2 is ingericht in een Parijse sfeer. Kinderen kunnen hier poffertjes eten en voor volwassenen is keuze genoeg aan diverse belegde broodjes en snacks te verkrijgen. 
Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: Bij de meeste food-stands kun je ook het eten laten inpakken, zodat je thuis alleen nog maar hoeft op te warmen. Lekker makkelijk en betaalbaar. Of als je 's avonds denkt 'Oh jee, geen zin om te koken'? De Food Hal is tot 21.00 uur geopend. Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over de Foodhallen

Het recept voor geluk

Download de 12 tips van een foodie:

  • Welke gerechten je echt moet proeven;
  • Waar je die gerechten kunt krijgen;
  • Welke bijzondere ingrediënten je vooral hier kunt krijgen!
Oh-oh. Je inschrijving is niet gelukt. Wil je het nog eens proberen?
Welkom! Je inschrijving is gelukt.

Recept voor Geluk - GRATIS

Schrijf je in voor aanbiedingen van en trends over food, restaurants, recepten en kookgerei en ontvang gratis "Recept voor geluk: 12 tips voor foodies".

Bereikbaarheid vanuit Haarlem of Zaandam

Ben je op zoek naar een foodhal in de buurt van Haarlem of Zaandam? Kom dan eens naar één van de twee foodhallen op De Bazaar in Beverwijk. Deze foodhallen zijn elk weekend geopend, binnen 10 minuten ben je ter plaatse en er is ruim voldoende parkeergelegenheid. 

Waar kun je het beste parkeren?

De Food Hal bevindt zich in Hal 30. Dit is de grootste hal vanDe Bazaar en heel herkenbaar aan zijn gouden bogen. De Food Hal zit naast de Mihrab, die ook in Hal 30 is gevestigd. Hiertegenover staat de Goudsouk. Bezoekers uit de richting van Haarlem, Zaandam of Amsterdam kunnen het beste parkeren op P1.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.