Babywinkels

Babywinkels


Leuke babywinkels vind je op De Bazaar in Beverwijk. Er zijn verschillende shops te vinden waar je originele en betaalbare artikelen voor jouw kindje en de kinderkamer kunt kopen.

Of je nu je eerste kleintje verwacht, of op zoek bent naar een leuk kraamcadeautje. Je slaagt altijd en, zoals je van De Bazaar gewend bent, voor een heel aantrekkelijke prijs. Als je slim inkoopt bij de babywinkels op De Bazaar kun je de kinderkamer al snel voor de helft goedkoper inrichten dan wanneer je naar een babywinkel in de winkelcentra gaat.

De babywinkels op De Bazaar in Beverwijk zitten op verschillende plekken. Ook zijn er specifieke winkels die bijvoorbeeld alleen kinderwagens of speelgoed verkopen. 

Babywinkels op De Bazaar

Soorten babyproducten

Bij De Bazaar vind je heel veel verschillende babyproducten, zoals:

Grote keuze voor een beperkt budget

In geen andere babywinkel heb je zoveel keuze als op De Bazaar. Juist als je een klein budget hebt kun je prima bij ons slagen. Een kinderwagen, autozitje of kinderbedje kan erg duur zijn. Bij De Bazaar heb je keuze uit goedkopere modellen, maar je kunt ook terecht bij onze vele outlet-winkels. Hier vind je merkartikelen die bijvoorbeeld retour zijn gestuurd bij een internetwinkel. Soms moet je even zoeken, maar de korting tot wel 70 procent maakt dit vaak meer dan waard. Voorbeelden van babyproducten die je hier met grote korting kunt vinden zijn:

Je babykamer kun je inrichten door de verschillende meubel-outlets te bezoeken. Ook voor drogisterijartikelen moet je op De Bazaar zijn. Koop hier bijvoorbeeld je luiers en babydoekjes en bespaar veel geld.

De babywinkel van Beverwijk en omstreken

Vanuit het hele land bezoeken jonge, of aanstaande ouders De Bazaar voor de babywinkels. Veel ouders uit Beverwijk en omstreken weten De Bazaar natuurlijk ook te vinden. Hoewel mensen bij De Bazaar misschien niet direct aan babyproducten denken, vinden wij toch echt dat De Bazaar dé babywinkel van Beverwijk en omstreken is. In tegenstelling tot andere babywinkels is De Bazaar het hele jaar door ieder weekend geopend. Je kunt dus altijd bij ons terecht. Mocht je hoogzwanger zijn, dan heeft De Bazaar een rolstoel te leen waar je eventueel gebruik van kunt maken.

Waar kun je het beste parkeren?

Babywinkels zitten niet op één plek, maar vind je echt verspreid over De Bazaar. Kleding vind je bijvoorbeeld in Hal 2 en Hal 5. In Hal 30 en in Mihrab. In Hal 31 van de Oosterse Markt.
Outlets met babyspullen vind je bij de ingang van Hal 1, in de Booghallen en in Hal 30. Je kunt dus het beste parkeren op de grote parkeerplaatsen P1, P0, P4 of P5.

Are you good at multitasking?