Telefoonwinkels


Voor telefoons, alle denkbare telefoonaccessoires en reparaties is De Bazaar onmisbaar geworden. Je vindt het in alle soorten en maten tegen lage prijzen in de telefoonwinkels op de Bazaar in Beverwijk!

Inmiddels is het algemeen bekend: voor telefoonwinkels met lage prijzen ga je naar De Bazaar! Omdat het aanbod én dus ook de concurrentie onder telefoonwinkels op De Bazaar zo groot is, zijn de prijzen laag en is de kwaliteit hoog. Voor iedere bezoekers de perfecte combinatie!

Zowel nieuwe toestellen, als opgeknapte (refurbished) telefoons zijn vaak een stuk goedkoper op De Bazaar! Misschien dat jij dus toch die nieuwe telefoon nu al kunt betalen! 

Over telefoonwinkels op De Bazaar

Laat je telefoon repareren

Paniek als je telefoon stuk gaat is gelukkig niet meer nodig! Op De Bazaar kun je deze voor een goede prijs laten repareren. Door hun ruime ervaring weten de ondernemers op De Bazaar wat ze doen en is het voor de reparateurs zo gedaan! Je kunt erop wachten, hoe fijn is dat!

Voel je dus vooral niet verloren, je bent op De Bazaar aan het goede adres! Telefoonreparaties die vaak worden gedaan zijn:

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: vraag in de telefoonwinkel naar de garantie op de reparatie, mocht er later toch iets niet goed blijken te zijn, repareren ze het vaak gratis opnieuw!  

Klaar terwijl je wacht

Niet iedereen heeft (helaas) tijd om ieder weekend naar De Bazaar in Beverwijk te komen, dus daar houden de telefoonwinkels rekening mee. Op de meeste telefoonreparaties kun je gewoon wachten! 

Je kunt ondertussen natuurlijk ook gewoon doorgaan met shoppen bij de vele andere winkels of lekker een hapje gaan eten!

Telefoonaccessoires

Uiteraard kan je ook voor alle verschillende telefoonaccessoires op de Beverwijkse Bazaar terecht. Het grootste aanbod aan telefoonhoesjes, telefoonladers, carkits en telefoonhouders van Nederland is te vinden op De Bazaar in Beverwijk! 


Waar kun je het beste parkeren?

Telefoonwinkels en winkels met telefoonaccessoires vind door bijna de hele Bazaar. Je vind ze in de Grand Bazaar (Hal 25 en 26), De Mihrab (Hal 30), de Oosterse Markt (Hal 31, 32 en 33) en Hal 1, 2, 3 en 5.
Je kunt het beste parkeren op een van de grote parkeerplaatsen, zoals P0 en P1.