Jassenwinkels


Heb je een jas nodig? Je kunt het hele jaar door een trendy zomer- of winterjas scoren in de vele kledingwinkels. In bijna elke hal vind je wel een kledingwinkel die jassen verkoopt, zelfs echte leren jassen tegen spotprijzen!

De jas is al sinds jaar en dag één van de meest verkochte producten op De Bazaar in Beverwijk. Je vindt dan ook in bijna elke hal wel een jassenwinkel.

Vroeger stond De Bazaar vooral bekend om haar grote aanbod aan leren jassen. Daarvoor kun je nu nog steeds goed slagen, het aanbod is tegenwoordig alleen veel diverser. 

Lees hier alles over de jassenwinkels op De Bazaar. Kom je van het weekend gezellig bij ons langs om een nieuwe jas uit te zoeken?

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: bij de aankoop van een winterjas kun je vaak een andere bontkraag uitzoeken, vraag hiernaar bij de verkoper! 

Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over de jassenwinkels 

Waarom zijn er zoveel jassenwinkels?

De Bazaar staat van oudsher bekend om haar jassenwinkels. Bezoekers komen vanuit het hele land om hier een jas te kopen. Een jas is een aankoop die je meestal niet ieder jaar doet. Vooral de mooie winterjassen die je op De Bazaar koopt niet. Gemiddeld zijn jassen vrij duur, dus het loont om naar een plek te gaan waar het aanbod groot is en de prijs laag: je raadt het al, dit is op De Bazaar in Beverwijk zeker het geval.

Waar kun je het beste parkeren?

Jassen vind je volop in Hal 26 van de Grand Bazaar, in de Booghallen, Hal 5 en de Nostalgische Markt. Ook in Hal 30 en de daarin gelegen Mihrab en de Oosterse Markt vind je jassenwinkels.
Je kunt dus voor verschillende parkeerplaatsen kiezen. De Grand Bazaar bereik je het snelste door op P0 of P1 te parkeren, deze parkeerplaatsen liggen naast elkaar. Voor de Nostalgische Markt en Hal 5 parkeer je het beste op P5.