Elektronica-outlet


De elektronica-outlets zijn echte publiekstrekkers op De Bazaar. In elke hal zit wel een outlet of winkel met elektronica. Hier vind je onder andere huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, navigatieapparatuur en trendy speakers. Het aanbod wisselt regelmatig en op=op!

In de elektronica-outlets op De Bazaar in Beverwijk vind je merkproducten tegen echte kortingsprijzen! Je kunt ze achteraf gewoon ruilen en je krijgt zelfs fabrieksgarantie. En dit tegen een korting die kan oplopen tot 70 procent!

Behalve outlets zijn er in elke hal winkels die elektronica verkopen zoals stereo's en boxen, navigatieapparatuur,  mobiele telefoons en nog veel meer. Misschien zoek je wel een trendy gadget? 

Bekijk deze pagina om alles over de elektronica op De Bazaar te lezen, of kom van het weekend gewoon gezellig even langs.

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: Als je telefoon stuk is, kun je hem op De Bazaar laten repareren. Ze repareren hem meteen, want onze telefoonwinkels hebben vrijwel àlles op voorraad. Dat komt omdat de groothandel hier vlakbij zit. We kunnen gewoon niet zonder ons mobieltje!

Bekijk hier waar je jouw telefoon kunt laten repareren

Elektronica-outlets op De Bazaar

Outlets met internetretouren

De meest succesvolle outlets verkopen elektronica die retour is gezonden naar een webshop. De grootste webshops van Nederland verkopen hun retourzendingen met grote kortingen via de outlets op De Bazaar. Op alle producten krijg je volledige fabrieksgarantie en je kunt zonder moeite ruilen of terugbrengen. De volgende artikelen zijn op dit momenteel erg populair:

  • Huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en strijkijzers
  • Airfryers, toasters, koffiezetapparaten en andere keukenapparatuur
  • (Tuin)gereedschap, zoals bladblazers, boormachines etc.

Overige elektronica

Mobiele telefoons, navigatieapparatuur , stereo's en speakers of trendy gadgets shop je niet in de outlets maar in de vele winkels die verspreid over De Bazaar te vinden zijn. In deze winkels vind je zowel nieuwe als refurbished artikelen en met grote kortingen.


Tweedehands elektronica

De echte liefhebber van tweedehands elektronica gaat naar de Kofferbakmarkt die ieder weekend gehouden wordt aan de Ringvaartweg.

Klussers en vakmensen met een beperkt budget kunnen ook hun hart ophalen in Hal 3. Hier ligt een geweldige voorraad aan nieuw en gebruikt gereedschap. Je mag het ter plekke testen en het scheelt enorm met wat je in de bouwmarkt betaalt.

Als je goed zoekt, vind je in Hal 3 ook complete muziekinstallaties, inclusief.... platenspelers! Weer helemaal in!

Waar kun je het beste parkeren?

De outlets die elektronica verkopen vind je bij de ingang van Hal 1, in de Booghallen en in Hal 30.
Overige elektronica zoals telefoons vind je verspreid over de Beverwijkse Bazaar. Voor Hal 1 kun je het beste parkeren op P5.