Kledingwinkels


Als je lekker wil shoppen en gek wordt van alle dure winkels in de winkelstraat, dan is De Bazaar in Beverwijk jouw droombestemming! Op De Bazaar vind je een groot aanbod van voordelige kledingwinkels. Van kleine boetieks tot grote hallen met enorm veel keuze, ook voor grote maten.

Tijd voor een nieuwe garderobe, vervanging van je oude kledingstukken, altijd op zoek naar dat ene missende item of gewoon een echte fashionista in hart en nieren? Op De Bazaar in Beverwijk kan je voor een prikkie een nieuwe garderobe inslaan. Zowel heren- als dames-kleding is op De Bazaar ruim vertegenwoordigd, ook voor grote maten. Ook voor kinderkleding moet je in Beverwijk zijn!

Nieuwe sneakers en andere dames- of herenschoenen zijn volop te koop. Kom jij van het weekend ook gezellig nieuwe kleren kopen? Kijk op de plattegrond waar de meeste kledingwinkels zitten. 

Kledingwinkels op De Bazaar

Soorten voordelige kledingwinkels

Het aanbod van voordelige kledingwinkels op De Bazaar is echt heel groot. Het is een van de grote publiekstrekkers. De volgende soorten kleding vind je op de Beverwijkse Bazaar:

Zoals je van De Bazaar gewend bent is er dus voor ieder wat wils. Waar je ook zeker van bent is dat je een stuk goedkoper uit bent dan in de gewone winkelstraat. Daarnaast kan je bij De Bazaar perfect parkeren. Hadden we al gezegd dat je er ook heel lekker kan eten? De Beverwijkse Bazaar is ook dit weekend weer geopend, dus kom gezellig langs!

Waar vind je welke kleding?

De goedkope kledingwinkels zitten verspreid over De Beverwijkse Bazaar.


Waar kun je het beste parkeren?

Er is heel veel verschillende kleding te koop op De Bazaar. Ben je op zoek naar Oosterse kleding, dan kan je het beste dichtbij Hal 30 en de Oosterse Markt parkeren. P3 of het grotere P1 zijn dan de beste opties. 

Ben je op zoek naar de 'gewone' kledingwinkels dan kan je achter de Booghallen op P4 of achter de Grand Bazaar op P0 of P1 parkeren.