Juweliers


In bijna elke hal vind je wel een juwelier of bijouterie die trendy en betaalbare sieraden verkoopt. Voor sieraden met een hoog karaatgehalte ga je naar Goudsouk. Zo is er dus voor iedereen een mooi sieraad of juweel te vinden!

De Bazaar heeft Goudsouk. Hier vind je meer dan 20 kwalitatief hoogwaardige juweliers onder één dak. Goudsouk is anders dan de traditionele juwelier. Je betaalt hier namelijk apart voor de kosten van het goud, de edelstenen en voor de arbeid die er in gaat zitten om de juwelen te maken. Hierdoor krijg je veel meer waar voor je geld. Ook kun je hier gouden sieraden laten maken als je zelf een sieraad hebt ontworpen.

Naast Goudsouk zitten verspreid over het terrein verschillende juweliers met goedkopere sieraden. Van horloges tot kettingen, hangers en oorbellen. 

Over de juweliers op De Bazaar

Goedkopere juweliers

Als je echt de beste kwaliteit juwelen wil kopen, of sieraden wil kopen als een solide investering, dan is Goudsouk  the place to be.

Als je minder wilt uitgeven, dan zijn er verspreid over het terrein juweliers en bijouterieën te vinden met lichtere sieraden en sieraden van andere materialen. Dit is meer het aanbod dat je ook bij een ‘normale’ juwelier zult vinden. De aankleding is uiteraard anders dan dat je van een juwelier in een winkelstraat bekend bent, en dat zie je terug in de lagere prijs.


Welke sieraden vind je op De Bazaar?

Zoals je van de Beverwijkse Bazaar gewend bent word je altijd verrast. Het aanbod verschilt van week tot week, en dat maakt het ook zo leuk om op hier te shoppen. 

Waar kun je het beste parkeren?

De Goudsouk is gevestigd aan de centrale Boulevard van De Bazaar, tegenover Mihrab en de Souk. Als Goudsouk wil bezoeken kun je het beste op P3 parkeren.
De overige juweliers vind je vooral op de Nostalgische en Oosterse Markt.