Versmarkt

Versmarkt


De overdekte Versmarkt is een moderne food markt, met verse groente, fruit, vlees en gevogelte uit het midden en verre Oosten. Tussen de groentestraten ligt het kruidenplein met kruiden, specerijen en theesoorten. Bakkers en kramen met noten, olijven en andere hapjes maken de versmarkt af.

De Bazaar: Foodie Walhalla!

Bezoekers komen wekelijks naar de grootste Versmarkt van Nederland voor hun groenten en fruit. In de wijde omtrek vind je nergens een breder aanbod. De groente is vers, het fruit is er sappig en zoet, en de prijs is laag.

Foodies kopen hier de ingrediënten voor hun Ottolenghi-recept, en de rest van ons gewoon voor onze wekelijkse boodschappen.

Grote kans dat je iets dat je nog niet kent, of dat het water je gewoon in de mond loopt. Gelukkig laten de winkeliers je met alle liefde hun waren proeven. Ze weten waar hun producten vandaan komen en hoe je ze het beste kan bereiden. Proef, leer, pak een buitenkans om culinair te genieten!

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: wil jij je verse boodschappen al voor het weekend in huis hebben? De groente- en fruithandelaren vullen vrijdagmorgen in alle vroegte hun schappen al. Je kun dan terecht voor de eerste keus. Wees er snel bij, want de regionale horeca koopt hier ook de lekkerste ingrediënten en delicatessen! Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over de Versmarkt

Wat voor winkels vind je op de Versmarkt?

De Versmarkt heeft eigenlijk alle versproducten die je kunt bedenken wel in huis. Bij binnenkomst is er eerst een heel grote groente- en fruitmarkt met verse producten vanuit de hele wereld en een ruim aanbod aan boter, kaas, eieren en versgeperste olijfolie. Daarachter vind je een enorme specerijenmarkt. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al je zintuigen worden geprikkeld. Op zoek naar die speciale kruiden? Hier vind je het!

Verder vind je op de Versmarkt:

Op het terras van het Kruidenplein naast de Versmarkt kun je gewoon gaan zitten en alle lekkere dingen direct opeten.


Producten op de Versmarkt

Je hebt natuurlijk al kunnen lezen welke winkels allemaal op deze overdekte markt aanwezig zijn. Producten die ze verkopen zijn onder andere:


Waar kun je het beste parkeren?

De Versmarkt ligt in Hal 32 en 33 van de Oosterse Markt. Hij ligt op de kopse kant van de centrale Boulevard, tegenover Mihrab en Goudsouk.
Parkeren kun je het beste doen op P3 of P1.

Alle hallen op De Bazaar

Alle hallen op De Bazaar hebben hun eigen identiteit. Per onderwerp raden wij de volgende hallen aan.
Bekijk per hal wat er te doen is en welke winkels je er kunt vinden.

Are you good at multitasking?