Elektronicawinkels


Uit heel Nederland komen bezoekers voor de vele elektronicawinkels. Je scoort hier coole gadgets, drones, stereo's, flitsende speakers, discolampen, etc.  Zelfs smartphones zijn te koop, nieuw en refurbished. Dit alles vind je tegen aantrekkelijke prijzen.

Je bent toch niet gek? Dat is wat een grote elektronicawinkel tegen haar klanten blijft roepen. Ben jij op zoek naar een nieuwe stofzuiger, air-fryer, koffiezetapparaat of telefoon? Onze bezoekers zijn zeker niet gek. Ze kijken eerst op De Bazaar of ze dit apparaat met 70 procent korting kunnen kopen.

Lees hier alles over de elektronicawinkels op De Bazaar in Beverwijk. Ben je al overtuigd? Kom van het weekend gewoon even langsrijden. Je kunt praktisch naast de grootste elektronica-outlet parkeren!

Over elektronicawinkels op De Bazaar

Soorten elektronicawinkels

Er zijn verschillende soorten elektronicawinkels op De Bazaar in Beverwijk. In de elektronica-outlets koop je A-merk elektronica met hoge korting.

Daarnaast vind je veel telefoonwinkels. Hier koop je nieuwe of refurbished telefoons met hoge kortingen en kun je je telefoon laten repareren, vaak terwijl je wacht. In bijna elke hal vind je wel een verkoper van telefoonhoesjes, screen protectors en telefoonopladers.

Coole gadgets zijn in veel winkels verspreid over De Bazaar te koop. Denk hierbij aan drones, groot elektrisch speelgoed, flitsende speakers, disco-lampen en nog veel meer.


Tweedehands elektronica

Op de Kofferbakmarkt en in Hal 3 vind je veel tweedehands elektronica. Denk hierbij aan oude radio's en speakers, maar vooral ook heel veel tweedehands gereedschap. Gereedschap is super robuust. Het wordt door de verkopers opgeknapt en daarna verkocht voor een fractie van de nieuwprijs. Klussers en professionals bezoeken De Bazaar massaal om hun slag te slaan.

Waar kun je het beste parkeren?

Ga voor elektronica zeker naar Hal 30, en Hal 5. Ook een bezoekje aan de Buitenmarkt op Plein 7 of 28 is de moeite waard. P1 is dan het dichtste bij.