Meubel-outlets


Vanuit heel Nederland reizen mensen naar Beverwijk voor de outlets. De LeenBakker-outlet wordt zowat belegerd omdat de mooiste spullen snel weg zijn. Naast de meubel-outlet heeft De Bazaar in Beverwijk andere voordelige meubelwinkels die ook een bezoekje waard zijn!

Je vindt verschillende goedkope meubelwinkels en outlets op De Bazaar. De meubel-outlet van LeenBakker is gevestigd in de Booghallen. De outlet wordt wekelijks weer gevuld met de nieuwe producten. Het zijn allemaal internetretouren die met grote korting worden verkocht. Je vindt hier dus de lopende collecties voor de laagste prijs! 

We vertellen je er alles over op deze pagina, maar zien is altijd beter dan van horen zeggen. Kom dus vooral het weekend een kijkje nemen, je zult je verbazen over het aanbod en de lage prijzen!

Niet gevonden wat je zoekt? Iedere week wordt de voorraad vernieuwd dus kom vooral vaker een gratis kijkje nemen!  

Bazaar-geld-tip-icon

Bonus tip: de meubel-outlet van LeenBakker wordt op vrijdag bijgevuld. Als je goed wilt slagen kun je beter vrijdag of zaterdagochtend komen. Daarna gaat alles snel weg. Soms is de outlet op zondagmiddag bijna leeg!

Bekijk alle openingsdagen en tijden

Over de meubel-outlets op De Bazaar

Wat vind je in de meubel-outlet?

In de meubel-outlet vind je uiteraard verschillende soorten meubels:

LeenBakker staat natuurlijk al bekend om haar leuke, moderne meubels van een goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. De prijzen in de outlet-winkel zijn echter nog lager! 

Bonus tip: als je er toch bent, loop dan ook even bij de andere outlet-stores naar binnen! Er zijn zoveel koopjes, die wil je niet missen! 

Waarom zijn de meubels zo goedkoop?

De meubel-outlets zijn zo goedkoop, omdat ze meubels verkopen die ze in de normale winkel niet meer kunnen verkopen. Bijvoorbeeld omdat ze het model niet meer verkopen, omdat het te duur is om het weer de gewone verkoopstroom in te laten gaan of omdat het in de showroom heeft gestaan. De meubels zijn dus prima, maar vooral indrukwekkend is de prijs! 

Soms hebben de meubels een kleine beschadiging doordat het meubel in de showroom is gebruikt of omdat er iets is misgegaan tijdens het vervoer. Als je de volle prijs voor het meubel moet betalen zou je dat niet accepteren. Zit het vlekje juist aan de kant waar de bank toch tegen de muur staat, dan maakt het voor jou eigenlijk niet uit. Behalve voor de prijs die je betaalt. Die gaat namelijk door de helft! 

Je doet er dus goed aan de meubels in de meubel-outlet goed te bekijken voordat je ze koopt. De verkopers zullen je ook eerlijk op eventuele onvolkomenheden wijzen.


Wie kopen er bij de meubel outlet?

Het publiek dat meubels in de outlet koopt is zeer divers. Sommige bezoekers zoeken die ene stoel die ze al heel lang willen kopen, maar eigenlijk net te duur vinden. Anderen komen er om hun eerste uitzet te kopen of omdat ze duurzaam aan hun meubels willen komen. Voor iedereen een win-win situatie!

Veel mensen kopen hier dingen die ze eigenlijk niet nodig dachten te hebben. Maar ja, als dat leuke stoeltje zo goedkoop is, dan kan je hem niet laten staan natuurlijk!

Kom jij van het weekend ook een kijkje nemen? Kijk dan waar je het beste kunt parkeren, zodat je niet zo ver hoeft te lopen met je nieuw aangekochte spullen! 

Waar kun je het beste parkeren?

De meubel-outlet van LeenBakker vind je in de Booghallen. Als je parkeert op P4, dan kan je zo de Booghallen binnenlopen. Meubels zijn vaak vrij groot, dus het is slim om een beetje in de buurt te parkeren.
Andere meubelwinkels op De Bazaar in Beverwijk vind je onder andere achterin Hal 30 en in Hal 2.