Gereedschapswinkel


Het aanbod van nieuw en tweedehands gereedschap is heel groot. Zo vind je in Hal 3 een enorme voorraad tweedehands elektrisch gereedschap. Nieuw gereedschap koop je met korting tot wel 70 procent in de outlet-winkels.

Hoe vaak koop je gereedschap dat eigenlijk te duur is, maar voor die éne klus toch echt nodig is? Zowel fanatieke klussers als vakmensen reizen af naar De Bazaar in Beverwijk om goedkoop gereedschap en stevige werkkleding te kopen. 

Bij De Bazaar denk je misschien niet direct aan een gereedschapswinkel. Toch is het aanbod van zowel nieuw als tweedehands gereedschap heel groot. Zo vind je in Hal 3 een geweldige voorraad tweedehands elektrisch gereedschap, dat je ter plekke kunt testen. Veel nieuw gereedschap vind je bijvoorbeeld in de outlet-winkels en in Hal 2. 

Bazaar-geld-tip-icon

BONUS TIP: Het tweedehands gereedschap in Hal 3 is gereviseerd professioneel gereedschap van A-merken zoals Makita en Hilti. Test het ter plekke: ligt het lekker in de hand en doet ie het goed? Koop het dan. Niet goed, geld terug!

Waar vind ik dit gereedschap?

Over de gereedschapswinkels

Aanbod van gereedschap

Het gereedschapsaanbod op De Bazaar is groot. Je vindt veel elektrisch gereedschap, zoals allerlei verschillende boren, elektrische zagen, slijptollen etc. Ook ander gereedschap is er in overvloed. Denk dan aan:

Juist het  gereedschap met hele grote of incourante maten is veel op De Bazaar in Beverwijk aanwezig. Zoek je iets bijzonders, dan moet je echt een keer komen kijken.

Ook voor het vullen van je gereedschapskoffer met een klein budget adviseren wij jou om een keer langs te komen.


gereedschapswinkel beverwijk

IJzerwaren

Naast gereedschap vindt de professional of handige klusser ook allerlei andere ijzerwaren op De Bazaar in Beverwijk. Denk dan bijvoorbeeld aan hang- en sluitwerk en kranen. Het aanbod hiervan is vaak zowel nieuw als gebruikt, waardoor het zeer betaalbaar is. 

Werkkleding en andere dingen

Een ander product dat je veel op De Bazaar in Beverwijk tegenkomt is werkkleding. Denk hierbij aan werkbroeken, reflecterende vesten en jassen, maar ook aan werkschoenen. Maak je klusoutfit compleet en kom eens langs in Beverwijk.

Waar kun je het beste parkeren?

Tweedehands gereedschap en werkkleding vind je in overvloed in Hal 3. Nieuw gereedschap vind je in Hal 2. Tuingereedschap koop je in de outlet-winkel bij de ingang van Hal 1. 
Voor een gereedschapswinkel kun je het beste parkeren op P5, dan loop je zo via Hal 1 naar Hal 2 en Hal 3.