Gouden sieraden


Ben je op zoek naar een gouden sieraad voor jezelf of een cadeau voor een dierbare? In Goudsouk vind je meer dan twintig juweliers bij elkaar. Hier kun je hoogwaardig gouden sieraden kopen, laten repareren of vraag de goudsmid jouw eigen ontwerp te maken. 

Gouden sieraden en juwelen koop je tegen de dagprijs voor goud in de Goudsouk op de Beverwijkse Bazaar. Je kunt hier ook gouden sieraden laten maken. Je betaalt apart voor de kosten van het goud, de edelstenen en de arbeid. Zo ben je een stuk goedkoper uit dan bij een ‘normale’ juwelier en heb je een sieraad naar jouw eigen smaak.

Goudsouk is een uniek gebouw waarin meer dan twintig topjuweliers zijn verzameld. Hier kun je terecht voor hoge kwaliteit gouden sieraden en edelstenen.

Gouden sieraden op De Bazaar

Gouden sieraden laten maken

In Goudsouk vind je voornamelijk juweliers uit het verre Oosten. Hier is het heel gebruikelijk om samen een juweel samen te stellen. Je betaalt apart voor de materialen en voor de arbeid die hierin gaat zitten. Het resultaat is dat je veel meer goud en edelstenen voor je geld krijgt dan wanneer je naar een ‘gewone’ juwelier zou gaan.


Meer sieraden op De Bazaar

De juweliers met hoge kwaliteit gouden sieraden zijn verzameld in de Goudsouk. Verspreid over De Bazaar vind je echter ook heel veel goedkopere juweliers. Deze richten zich meer op zilveren sieraden en bijouterieën.

Naar Goudsouk ga je dus om echte dure sieraden te kopen. Vooral in Hal 5, maar ook op andere plekken is de keuze aan leuke en betaalbare sieraden erg groot.

Waar kun je het beste parkeren?

Als je Goudsouk wilt bezoeken kun je het beste parkeren op P3. De Goudsouk staat tegenover Mihrab en de Souk, aan de centrale Boulevard van De Bazaar. Lees hier meer over Goudsouk.