Tapijtwinkels


Voor een Perzisch, Oosters of juist een modern tapijt volgens de laatste trends, ben je bij de tapijtwinkels op De Bazaar in Beverwijk aan het juiste adres! Zij kopen hun tapijten in over de hele wereld, dus zelfs voor de meeste kritische shopper is er genoeg keuze! 

Of je nu een duurzaam handgeknoopt tapijt van zijde zoekt of van wol, een modern of een traditioneel kleed, een effen of een design tapijt, of juist een vintage vloerkleed, je kunt het allemaal vinden op de Bazaar. Er zijn Perzische tapijten in overvloed.

Voel je vooral niet overdonderd door alle stapels en rollen tapijten, de verkopers weten precies waar ze welk tapijt moeten vinden. Vertel een verkoper wat je zoekt en hij zal samen met jou de beste tapijten uit de hoog opgestapelde tapijten halen!   

Over tapijtwinkels op De Bazaar

Liefde voor het vak

De verkopers in de tapijtwinkels op De Bazaar hebben ouderwetse liefde voor hun product en dat is logisch! Veel tapijten zijn handgeknoopt en met natuurlijke producten gekleurd. De handgemaakte Perzische tapijten  zijn van hoge kwaliteit en brengen warmte in ieder huis door de mooie warme kleuren! Bijzonder is ook dat ieder tapijt zijn eigen kenmerken en patronen heeft, je neemt dus echt een origineel product mee naar huis.  

Nain

Nain


Nain is een stad in Iran die bekend staat om hun handgemaakte blauw-witte tapijten.


Ze zijn gemaakt van onder andere zijde en hebben meer dan een miljoen knoopjes per tapijt: zware tapijten met een prachtige glans.


Een Nain tapijt is pure luxe. Bijna zonde om op de grond te leggen!

Nomadische tapijten

Nomadische tapijten


Nomaden in het Oosten maakten vroeger alleen tapijten voor eigen gebruik. Bijvoorbeeld voor onder kamelen en paarden zadels of als deken. Deze tapijten vormden ook een onderdeel van de bruidsschat.


Tegenwoordig wonen deze mensen in dorpen en knopen zij tapijten voor de verkoop. Maar nog steeds op de oude manier. Een tapijt knopen is een proces van maanden.

Gabbeh

Gabbeh


Gabbeh tapijten zijn door het lager aantal knoopjes per centimeter relatief goedkoop. De patronen zijn minimalistisch en modern.


Deze wollen tapijten komen uit Iran en uit India. Ze zijn slijtvast en lekker dik. Dus goed geschikt om je voeten warm te houden als je tegelvloeren hebt.


De liefde voor de tapijten zie je terug in de trots die de verkopers hebben als ze hun tapijten aan je laten zien. Als je meer wilt weten over de producten of de herkomst, vraag dat dan ook vooral aan één van de vele verkopers! Tapijten worden vaak ingekocht via familie die nog in het land van herkomst woont. Er zijn ook verkopers die zelf de halve wereld over reizen voor de beste producten. Geef dus vooral je wensen aan hen door, want zij weten precies wat ze verkopen. Met hun hulp vind je zeker de perfect match! 

Tip van De Bazaar

Bonus tip: niet gevonden wat je zocht? De ondernemers weten precies waar ze de beste tapijten kunnen inkopen. De meeste vinden het juist een leuke uitdaging om voor jou -vrijblijvend- op zoek te gaan naar dan ene perfecte tapijt! 

Ga jij dit weekend naar de tapijtwinkels op De Bazaar om een prachtig tapijt te kopen? We zijn ieder weekend geopend! Via onderstaande plattegrond kun je precies zien waar je al die stapels tapijten kunt vinden.

Woonwinkels op De Bazaar

Naast tapijtwinkels zijn er ook heel veel andere winkels op De Bazaar waar je interieurproducten kunt kopen. Ideaal om direct mooie accessoires of meubels te vinden bij je nieuwe tapijt! 

De vele meubel-outlets, meubelwinkels, lampenwinkels zijn zeker de moeite waard! 

Waar kun je het beste parkeren?

Tapijtwinkels vind je in het Oosterse gedeelte van De Bazaar. In de Oosterse Markt en de Souk (Hal 31, 32 33 en 34). Ook in de Mihrab en in de rest van Hal 30. Vind je veel winkels die tapijten verkopen. Parkeren voor deze hallen doe je het beste op P1 of P3.