Tassenwinkels


Leren tassen, stoffen tassen, glittertassen, grote tassen, kleine tassen, bont gekleurde tassen, zakelijke tassen, kindertassen, handgemaakte tassen, feestelijke tassen, oftewel tassen in alle soorten en maten vind je voordelig op De Bazaar! Vanuit het hele land komen de echte fashionista's voor de perfecte en voordelige tas naar De Bazaar! 

Van oudsher staat De Bazaar al bekend om het assortiment aan leren handtassen. Sommige leren tassen worden met de hand gemaakt en doen niet onder voor de Italiaanse kwaliteit! Voor een mooie leren tas kun je in Beverwijk dus prima terecht.

Het assortiment tassen op De Bazaar is tegenwoordig nog veel groter. Zo hebben rugzakken, laptoptassen, luiertassen en reiskoffers van bekende merken terrein gewonnen en zijn ze ongekend populair. Veel scholieren bezoeken aan het begin van het schooljaar met hun ouders de voordelige tassenwinkels op de Bazaar om een nieuwe rugtas te scoren. 

Laten we eerlijk zijn, tassen heb je nooit genoeg! Dus hoe heerlijk is om minder uit te geven aan één tas, zodat je er meer kunt kopen! Voor iedere outfit en voor iedere gelegenheid is wel een mooie tas te vinden op De Bazaar! 

Over tassenwinkels op De Bazaar

Soorten tassen

Op De Bazaar vind je tassen in alle soorten en maten. Populair zijn:

Je hebt veel winkels die zich volledig hebben gespecialiseerd in tassen. Daarnaast vind je veel tassenwinkels die ook andere accessoires, zoals riemen, sjaals, schoenen en portemonnees verkopen, zodat je in één keer je volledige nieuwe outfit kunt scoren! Tassen vind je ook verspreid in de verschillende kledingwinkels. In de outlet-stores kun je vaak (reis)koffers kopen.

Je kunt rechtstreeks naar de voordelige tassenwinkels rennen of er een leuk dagje van maken. Hoe dan ook ga je de perfecte tas voor een klein prijsje vinden op De Bazaar in Beverwijk! Hoewel verdwalen tussen al die tassen fantastisch klinkt, kun je onderstaande plattegrond om je wegwijs te maken zodat je geen één tas hoeft te missen! 

Waar vind je welke tas?

De tassenwinkels zijn echt over de gehele Bazaar in Beverwijk te vinden. Dit komt ook omdat er zoveel verschillende soorten tassen worden verkocht! Leren tassen vind je in de Grand Bazaar (Hal 26), maar ook in Hal 1, 2, 3 en 5. In de Mihrab en Oosterse markt vind je ook verschillende voordelige tassenwinkels en kledingwinkels die tassen verkopen. Zoek je een luiertas, dan kan je ook een kijkje nemen bij de verschillende babywinkels op De Bazaar.

Waar kun je het beste parkeren?

Omdat de tassenwinkels zo verspreid over de Bazaar zijn gelegen maakt het niet zoveel uit op welk parkeerterrein je parkeert. Kies daarom voor een centraal parkeerterrein zoals P4, P0 of P1.