Feestkleding


Het aanbod van feest- en verkleedkleding is enorm. Heb je binnenkort een bruiloft, gala, themafeest of ga je carnaval vieren? Voor elk feest vind je een passende en betaalbare outfit op De Bazaar!

Op deze pagina leggen we alles uit over winkels met feest- en verkleedkleding op De Bazaar. Waar vind je prachtige Oosterse bruidsmode, die geweldige galajurk, een prachtig herenkostuum of dat knotsgekke carnavalspak? Het is pas feest als je op De Bazaar bent geweest!

Ook voor kinderen kun je echt feestelijke outfits kopen, zelfs inclusief bijpassende glanzende lakschoentjes.

Kom je dit weekend langs? Alle kleding kun je passen en vaak direct meenemen. 

Bazaar-geld-tip-icon

BONUS TIP: Is de maat niet helemaal goed? Bij verschillende naaiateliers kun je kleding op maat laten maken.

Bekijk welke naaiateliers er zijn

Feestkleding op De Bazaar

Bruiloft, galafeest en cocktailparty

Vooral voor bruiloftskleding is De Bazaar the place to be. Heren kopen hun kostuum in Hal 30 en dames gaan voor hun outfit naar Mihrab of de Souk. Ook voor een galafeest zijn hier prachtige lange jurken te vinden. En heb je een cocktailparty, dan laat je de jurk gewoon inkorten!

Als je zelf de gelukkige bent die gaat trouwen, dan vind je in Mihrab en de Souk verschillende winkels met schitterende handgemaakte bruidsjurken. Deze kun je uiteraard op je gemak passen en op maat laten maken.

Zelfs voor kinderen kun je de mooiste feestelijke outfits kopen inclusief schoenen, ook voor de allerkleinsten!

Themafeest en carnaval

Feestkleding voor een themafeest en carnaval vind je in de verschillende feestwinkels die De Bazaar in Beverwijk rijk is. In de Megastore in Hal 23 zit een enorm grote feestwinkel met rekken vol verkleedkleding en decoraties om jouw feest op te leuken. Of je je nu wilt verkleden als cowboy of als de Amerikaanse president, bij deze feestwinkel slaag je gegarandeerd voor alle kleding en decoraties van het feest. 

Ook elders op De Bazaar vind je veel kledingwinkels waar je vast en zeker leuke kleren kunt kopen om aan te trekken naar jouw feestje. 

Waar kun je het beste parkeren?

Feestkleding voor een bruiloft of galafeest vind je in Hal 30 en Hal 34. Parkeren kan hiervoor het beste op P1 of P3.
Kleding voor een themafeest of carnaval vind je in de Megastore in Hal 23. Parkeren hiervoo
r kun je het beste op P0.